POMOĆ


Imate pitanja u vezi sa bioskopom Cineplexx? Ovdje ćete pronaći odgovore na najčešća pitanja koja se odnose na registraciju i članstvo, kupovinu i rezervaciju ulaznica, naše kartice i cijene.

Šta vam sve nudi ova internet prezentacija?

Jednostavan i brz pregled svih ponuda Cineplexx bioskopa. Osim toga nudimo repertoar bioskopa Cineplexx i mogućnost da vas podsjetimo na početak prikazivanja pojedinog naslova (“Zapamti film“ kod svakog filma sa spiska „Uskoro“). Na ovoj internet stranici možete jednostavno pristupiti Porodičnom film klubu.

Šta znači Login? Gde se mogu registrovati?

Prijava se nalazi gore desno na internet stranici. Tu se možete registrovati kao član i nakon što vam pošaljemo potvrdu za uspješnu registraciju, možete se odmah prijaviti sa vašim korisničkim imenom i lozinkom. Registracija je potrebna ako želite iskoristiti pogodnosti kao što su online rezervacija ulaznica, davanje ocjene i komentarisanje filmova, te učestovanje u nagradnim igrama. >> Do registracionog formulara!


Koje prednosti mi se nude kroz registraciju članstva?

Članska registracija je potrebna kako biste mogli rezervisati ulaznice. Nudimo vam besplatno članstvo s mnogim prednostima, među kojima su pravo učestovanje u nagradnim igrama, nedjeljni pretplatni e-mail (newsletter) sa repertoarom bioskopa. Ukoliko želite da iskoristite i našu uslugu „Zapamti film“, pokazaće vam se vaš zabeleženi film u delu članstva „Moje filmske preporuke“ i dobićete e-mail koji će vas na vreme podsetiti na početak prikazivanja filma.


Kako mogu da promenim ili izbrišem lične podatke (telefonski broj, e-mail adresu)?

Prijavite se sa pristupnim podacima (ime i lozinka) kako biste mogli pristupiti svom ličnom odeljku članstva. U meniju „Moj Cineplexx.me“, u odeljku članstva možete sami upravljati svojim podacima. Ako više ne želite da budete član, ovde možete i izbrisati vaš korisnički nalog


Šta je pretplatni e-mail / posebni e-mail?

Kao članovi možete nedjeljno dobijati besplatni pretplatni e-mail o repertoaru Vašeg omiljenog bioskopa, kao i informacije o događajima i akcijama. Pretplatni e-mail možete naručiti preko „Moj Cineplexx.me“ u dijelu ,,Članstva“ i isto tako ga možete i odjaviti. Prvobitno je potrebno da se prijavite u polju „prijave članstva“ sa korisničkim imenom i lozinkom. Posebni e-mail se šalje isključivo za određene filmove ili događaje. Isto se odnosi i na SMS obavještenja o početku prikazivanja određenog filma ili posebnim događajima u našem bioskopu. Prijava i odjava ove usluge moguća je takođe pod opcijom „Moj Cineplexx.me“.


Kako mogu da saznam jesam li osvojio/la neki od Cineplexx poklona?

Dobitnici informaciju o poklonu dobijaju putem e-maila sa obaveštenjem o preuzimanju nagrade, dok će u posebnim slučajevima biti obavešteni putem telefonom. Nagrade se isključivo preuzimaju lično u bioskopu Cineplexx.

Za koji vremenski period se bioskopski repertoar prikazuje online?

Bioskopski repertoar se postavlja online između utorka popodne i srede popodne za kompletnu bioskopsku nedjelju (od četvrtka do srede). Od tog trenutka je moguća online rezervacija i prodaja bioskopskih ulaznica na blagajni bioskopa.


Šta znače obilježja u boji ispred filmova u okviru bioskopskog programa?

Radi lakše online orijentacije posjetilaca ispred vremenske najave početka prikazivanja filma u bioskopskom repertoaru prikazana je tačka u boji, koja pokazuje da li je još moguća rezervacija ulaznica za željenu projekciju, ili je kupovina moguća samo na licu mesta u bioskopu. Ako dobijete poruku „Nije moguća rezervacija“, projekcija je prije datuma za koji želite rezervisati ulaznicu, ili je taj datum već prošao.


Da li mogu da dobijam bioskopski repertoar na email?

Bioskopski repertoar se nedeljno šalje svim članovima. Dostava je besplatna, a registracija je moguća putem menija članstva. Osim toga, direktno nakon prijave, članovima se na naslovnoj stranici prikazuje bioskopski repertoar. Ta usluga omogućava brži pristup podacima o filmu, kao i datumima početka prikazivanja.

Kako mogu on-line kupiti ili rezervisati ulaznice?

Online rezervacija ulaznica je moguća na nekoliko načina. Najlakši način je preko menija BRZE REZERVACIJE koji se nalazi u horizontalnom meniju na glavnoj stranici sajta, gdje možete lako odabrati željeni film, datum i vrijeme, te ćete odmah biti preusmjereni u proces rezervacije. Drugi način je preko odjeljka „Bioskop“ ili „Filmovi“. Uz pomoć filtera odredite svoj izbor i klikom na ikonicu bioskopske ulaznice bićete preusmereni u proces rezervacije vaših ulaznica. Online kupovina, za sada, nije moguća. U okviru procesa rezervacije (bez obzira da li ste do njega došli preko BRZE REZERVACIJE menija ili preko odjeljka „Film“ ili „ Bioskop“) neophodno je da odaberite željeni broj i poziciju sjedišta i potvrdite rezerviciju karata. Napominjemo da za proces rezervacije morate biti prijavljeni.


Mogu li se ulaznice rezervisati preko e-maila?

Ne. Rezervacija nije moguća preko e-maila, jer je e-mail centralno usmeren i nije direktno proslijeđen na Cineplexx rezervacije. Ulaznice možete rezervisati putem interneta ili telefonski preko telefonskog broja željenog bioskopa.


Kako mogu vratiti svoje ulaznice?

Vraćanje kupljenih bioskopskih ulaznica nije moguće! Samo rezervisane bioskopske ulaznice se mogu poništiti. Storniranje je moguće klikom na „Moje bioskopske ulaznice“ u odjeljku članstva (prethodno se morate prijaviti). Ovde dolazite do pregleda rezervisanih bioskopskih ulaznica. Storniranje rezervacija je moguće ako kliknete na ikonu korpe u meniju. Sljedeća mogućnost je da dobijete e-mail s potvrdom u kojoj je prikazan link za „Storniranje“. Nakon procesa rezervisanja ulaznica uvek dobijate ovakav e-mail, kao potvrdu o rezervaciji.


Kako mogu kupiti bioskopske ulaznice po povoljnijoj cijeni?

Nakon svake online rezervacije bioskopskih ulaznica članovi dobijaju potvrdu na e-mail adresu koju je naveo prilikom registrovanja. Navedena e-mail adresa se pre svake online rezervacije može promijeniti u okviru Vašeg profila.


Šta da radim ukoliko online rezervacija ne funkcioniše?

U posebnim slučajevima može doći do tehničkih problema (preopterećenje sistema u vrijeme kada se učitava novi bioskopski repertoar). Ukoliko slučajno dođe do neželjenog prekida pre rezervacije ulaznica, molimo Vas da proces rezervacije ponovite nakon 15 minuta. Ukoliko neželjeni prekid procesa nastane tek nakon rezervacije ulaznica i ne dobijete potvrdni e-mail o rezervaciji, molimo Vas da stupite u kontakt sa centralom bioskopa.


Zašto je maksimalan broj ulaznica ograničen na 6?

Na ovaj način želimo da izbegnemo mogućnost da neko zloupotrebi mogućnost rezervacije, rezerviše cijelu salu i tako ostalim posjetiocima oduzme mogućnost da rezervišu svoje mjesto i pogledaju željeni film.


Gdje mogu pronaći cijene bioskopskih ulaznica?

Cijene bioskopskih ulaznica možete vidjeti na ovom linku.


Da li je moguće ostvariti popust na cijenu?

Da. U bioskopu, cijene se razlikuju u zavisnosti od dana. Tokom nedjelje mogu se ostvariti popust uz studentski indeks ili uz Porodičnu film klub karticu. Cijene sa popustima su navedene u cenovniku bioskopa, koji je dostupan i online. Cjenovik se ne odnosi na događaje sa posebnim cijenama (Ladies Night, Men's Night, posebni prenosi).


Do kog uzrasta djeca mogu ostvariti popust?

Uz ponudu Porodičnog filmskog kluba, popust nudimo djeci do 14 godina.


Koje prednosti nudi Porodični film klub?

Sva djeca mlađa od 14 godina mogu postati članovi Porodičnog film kluba i ići u bioskop po povoljnijoj cijeni. Kod svake posjete bioskopu, članovima nudimo besplatne male kokice. U Cineplexx bioskopu moguće je organizovati rođendansku proslavu po posebnim uslovima. Porodični film klub će vam rado poslati e-mail o dječjim filmovima, kao i ostalim pogodnostima bioskopa. Dodatne informacije možete pronaći u rubrici Porodični film klub


Kako se mogu prijaviti u Porodični film klub?

Direktno online na našoj vebstranici pod Porodični film klub, ili uz pomoć formulara koji možete dobiti na blagajni bioskopa. Ispunjen formular predajete na bioskopskim blagajnama u bioskopu. Vašu Porodičnu film klub karticu ćete dobiti nakon obavljene registracije direktno na bioskopskoj blagajni.


Kako proslaviti rođendan u bioskopu?

Naš rođendanski paket uključuje jedan film iz repertoara. Rođendanski paket se može ostvariti u periodu od 7 dana pre i 7 dana poslije rođendana. Slavljenik dobija gratis ulaznice, a sve dodatne informacije i cijene možete pronaći na našoj veb stranici pod Porodični film klub .

Koje je radno vrijeme Cineplexx bioskopa?

Radno vrijeme bioskopa zavisi od početka prve projekcije. Ukratko, blagajne bioskpa se otvaraju pola sata pre prve projekcije filma, što znači tokom radne nedelje od 15.00 sati, a vikendom od 10.00 sati. Bioskopske blagajne su otvorene do 15 minuta nakon početka poslednje projekcije.


Gdje mogu pronaći tačan plan sjedišta u odabranim salama?

Pod rubrikom detaljne informacije o bioskopu ili direktno u odjeljku bioskopskih ulaznica pod projekcijama.


Može li se plaćanje vršiti kreditnom karticom?

Plaćanje karticom je jedino moguće u bioskopu Cineplexx Delta City.


Kome mogu da se obratim ukoliko nešto zaboravim ili izgubim u bioskopu?

Molimo vas da se obratite bilo kome od zaposlenih. U većini slučajeva će se stvari određeno vrijeme čuvati na blagajni. Van radnog vremena nam možete poslati e-mail na: bioskop@cineplexx.me.

Kome mogu da se obratim ukoliko hoću da radim u bioskopu? Sva raspoloživa radna mjesta u našem bioskopu su dostupna pod rubrikom „Postanite dio tima“. Možete direktno stupiti u kontakt sa rukovodiocem bioskopa. Telefonski broj možete pronaći u rubrici detaljnih informacija o bioskopu.


Gdje mogu pronaći ponudu i cijene hrane i pića?

Cjenovnik naše ugostiteljske ponude možete pronaći na našoj vebstranici u sklopu detaljnih informacija pojedinog bioskopa ili direktno u bioskopu na blagajni hrane i pića.