Živi i zdravi

Ocjena

Zvijezdice

Pregled ocjena,

Nema ocjene za ovaj film,
budite prvi koji će ga ocijeniti!

Živi i zdravi

Dirljiva i eksplozivna crnogorska komedija o suludim običajima i porodičnim okupljanjima.

Originalni naslov: Živi i zdravi
Početak prikazivanja filma: 31.01.2024
Dužina trajanja filma: 100 min
Država/Godina: HRV, CZE, MKD, MNE, SRB, SVN/2023
Žanr: komedija, drama
Glumci: Tihana Lazović, Goran Slavić, Momčilo Pićurić, Goran Bogdan, Snježana Sinovčić Šiškov, Dragana Dabović, Nikola Ristanovski, Mirjana Joković, Dejan Đonović
Režiser: Ivan Marinović
Distributer: ART VISTA doo

Dostupne verzije

  • Digital 2D

Sadržaj

Komedija prati mladi par prije i tokom svadbe. Dinamičan i komplikovan odnos mlade, koja naprasno odustaje od udaje i mladoženje koji je na insistiranje oca primoran na ovaj čin, vjenčanje pretvaraju u farsu sa nizom neočekivanih obrta. Uzbudljiva situacija začinjena je pićem i dinamitom, baš kako tradicija i običaji nalažu.

Vjenčanje, tradicija, sukob novog i starog, ali i prelijepi ambijent Herceg Novog i primorja Crne Gore, okvir su ovoj dirljivoj i eksplozivnoj komediji u kojoj uloge tumače poznati glumci i glumice iz Crne Gore i regiona – Tihana Lazović, Goran Slavić, Momo Pićurić, Mirjana Joković, Goran Bogdan, Dragana Dabović, Snježana Sinovčić Šiškov, Dejan Đonović, Miloš Pejović, Sejdo Alijaj i drugi.

Online kupovina, Rezervacija Online kupovina, Rezervacija nije moguća. Kupovina na licu mjesta Rezervacija nije moguća.

Vaša ocjena

Ovdje možete ostaviti vašu ocjenu.

Da biste koristili ovu funkciju, morate se prijaviti.Ukoliko još uvijek niste otvorili vaš korisnički nalog, možete se registrovati ovdje.