Vonka

Ocjena

Zvijezdice

Pregled ocjena,

Nema ocjene za ovaj film,
budite prvi koji će ga ocijeniti!

Vonka

Čudesna priča o tome kako je najveći izumitelj, čarobnjak i proizvođač čokolade na svijetu postao omiljeni Vili Vonka kakvog danas poznajemo.

Originalni naslov: Wonka
Početak prikazivanja filma: 09.12.2023
Dužina trajanja filma: 112 min
Država/Godina: AUS, CAN, FRA, USA, GBR/2023
Žanr: avantura, porodični, komedija
Glumci: Mateja Vukašinović , Darja Vračević, Aleksandar Srećković Kubura, Vladan Savić, Milena Moravčević, Marko Marković, Milan Tubić, Đurđina Radić Djixx
Režiser: Paul King
Distributer: Blitz Film & Video Distribucija doo

Dostupne verzije

  • Originalna verzija
  • Sinhronizovano
  • Digital 2D

Sadržaj

Od Paula Kinga, redItelja filmova “Paddington” i producenata “Harry Potter” i “Fantastic Beasts” franšiza, dolazi opojna mješavina magije i muzike, haosa i emocija, sve ispričano neopisivo emotivno i sa puno humora. U glavnoj ulozi je fenomenalni Timoti Šalame. Ovaj neodoljivo živopisan i inovativan filmski spektakl predstaviće publici mladog Vilija Vonku, prepunog ideja i odlučnog da promijeni svijet jednim ukusnim zalogajem - dokazujući da najbolje stvari u životu počinju sa snom, i ako ste dovoljno srećni da upoznate Vilija Vonku, sve je moguće.

Temeljeno na izvanrednom liku iz priče „Čarli i fabrika čokolade", najprepoznatljivije dječije knjige Roalda Dala i jedne od najprodavanijih dječjih knjiga svih vremena, „Vonka" priča čudesnu priču o tome kako je najveći izumitelj, čarobnjak i proizvođač čokolade na svijetu postao omiljeni Vili Vonka kakvog danas poznajemo.

Vremenski raspored svih projekcija

Cineplexx Podgorica
Online kupovina, Rezervacija Online kupovina, Rezervacija nije moguća. Kupovina na licu mjesta Rezervacija nije moguća.

Vaša ocjena

Ovdje možete ostaviti vašu ocjenu.

Da biste koristili ovu funkciju, morate se prijaviti.Ukoliko još uvijek niste otvorili vaš korisnički nalog, možete se registrovati ovdje.