Udovice

Ocjena

Nema ocjene za ovaj film,
budite prvi koji će ga ocijeniti!

Udovice

Od Oskarom nagrađenog reditelja Stiva Mekvina („12 godina ropstva”) i koscenaristkinje i autorke bestselera Džilijen Flin („Iščezla”), stiže nam žestok i savremen triler smješten u pozadini kriminala, strasti i korupcije.

Originalni naslov: Widows
Početak prikazivanja filma: 22.11.2018
Dužina trajanja filma: 128 min
Država/Godina: USA, GBR/2018
Žanr: krimi, drama, triler
Glumci: Liam Neeson, Viola Davis, Elizabeth Debicki, Jon Bernthal, Colin Farrell
Režiser: Steve McQueen
Distributer: MCF MegaComFilm

Dostupne verzije

  • Digital 2D

Sadržaj

Film „Udovice” je priča o četiri žene koje nemaju ništa zajedničko osim dugova koje su naslijedile zbog kriminalnih aktivnosti njihovih muževa. U savremenom Čikagu, u doba previranja, nastaju tenzije kada Veronika, Alis, Linda i Bel preuzmu sudbinu u svoje ruke i skuju zavjeru kako bi izgradile budućnost pod njihovim uslovima.

„Udovice“ su prvi film koji je Stiv Mekvin režirao nakon što je njegovo ostvarenje „12 godina ropstva“ osvojilo Oskara za najbolji film 2014. godine.

Na čelu sjajne glumačke ekipe filma našla se oskarovka Vajola Dejvis, a pored nje ćemo gledati i Mišel Rodrigez, Elizabet Debicki, Sintiju Erivo, Lijama Nisona, Kolina Farela, Roberta Duvala, Danijela Kaluja i Brajana Tajrija Henrija.

Vremenski raspored svih projekcija

Izvinite, trenutno nema projekcija za ono što ste odabrali.
Online kupovina, Rezervacija Online kupovina, Rezervacija nije moguća. Kupovina na licu mjesta Rezervacija nije moguća.

Vaše mišljenje

Ovdje možete ostaviti vaš komentar.

Da biste koristili ovu funkciju, morate se prijaviti.Ukoliko još uvijek niste otvorili vaš korisnički nalog, možete se registrovati ovdje.