Trolovi: Bend na okupu

Ocjena

Zvijezdice

Pregled ocjena,

Nema ocjene za ovaj film,
budite prvi koji će ga ocijeniti!

Trolovi: Bend na okupu

Budite spremni za uzbudljivo, šareno porodično okupljanje, kao nikada do sada!

Originalni naslov: Trolls Band Together
Početak prikazivanja filma: 02.11.2023
Dužina trajanja filma: 90 min
Država/Godina: USA/2023
Žanr: animacija, komedija, avantura
Glumci: Ana Štajdohar, Marko Mandić, Aleksandar Gligorić, Tanja Živković, Kristina Jovanović, Vukašin Jovanović, Slobodan Stefanović, Đorđe Viktor Vlajić, Mateja Vukašinović
Režiser: Walt Dohrn, Tim Heitz
Distributer: Taramount film d.o.o.

Dostupne verzije

  • Sinhronizovano
  • Digital 3D
  • Digital 2D

Sadržaj

Ana Kendrik i Džastin Timberlejk vraćaju se svojim ulogama u novom poglavlju blokbaster muzičke franšize TROLOVI – BEND NA OKUPU. Nakon dva filma o prijateljstvu i zaljubljivanju Maka i Zakeralo sada su zvanično, konačno, par! Dok se zbližavaju, Maka otkriva da Zakeralo ima tajnu prošlost. Nekada je, sa svoja četiri brata, bio dio njenog omiljenog benda Brozon. Bend, ali i cijela porodica, raspali su se kada je Zakeralo bio beba, a on od tada nije vidio svoju braću.
Ali, kada je njegovog brata Flojda, zbog nevjerovatnog muzičkog talenta, kidnapovao par podlih pop zvijezda zlikovaca, Zakeralo i Maka kreću na izazovno i emotivno putovanje, kako bi ujedinili braću i spasili Flojda od sudbine, koja je gora čak i od mračne pop kulture.
Pored neobuzdane radosti karakteristične za TROLOVE i u ovom filmu čućemo neke nove ali i klasične pop hitove i imaćemo priliku da čujemo neke od najvećih zvijezda muzičke industrije i najtalentovanije komičare.

Vremenski raspored svih projekcija

Online kupovina, Rezervacija Online kupovina, Rezervacija nije moguća. Kupovina na licu mjesta Rezervacija nije moguća.

Vaša ocjena

Ovdje možete ostaviti vašu ocjenu.

Da biste koristili ovu funkciju, morate se prijaviti.Ukoliko još uvijek niste otvorili vaš korisnički nalog, možete se registrovati ovdje.