Toska, NY MET, 2020

Toska, NY MET, 2020

Slavna Pučinijeva opera "Toska", melodramatična i tragična storija o ljubavi, strasti, opsesiji ali i tiraniji, zlu, korupciji i moći vraća se u serijal UŽIVO U HD-u.

Originalni naslov: Tosca (Opera), NY MET, 2020
Početak prikazivanja filma: 11.04.2020
Dužina trajanja filma: 197 min
Država/Godina: USA/2020
Žanr: opera, direktan prenos
Glumci: Anna Netrebko, Brian Jagde, Michael Volle, Patrick Carfizzi
Režiser: Bertrand de Billy
Distributer: Cikanek management s.r.o.

Dostupne verzije

  • Satelitski prenos uživo HD

Sadržaj

Slavna Pučinijeva opera "Toska", melodramatična i tragična storija o ljubavi, strasti, opsesiji ali i tiraniji, zlu, korupciji i moći vraća se u serijal UŽIVO U HD-u, u izvanrednoj produkciji Sir Dejvida MekVikara. Strastvena i impulsivna diva Florija Toska, romantičan, slobodoljubiv i zaljubljeni slikar Mario Kavaradosi, i vlastoljubivi i beskrupulozni šef policije Baron Skarpija, tri su lica koja nose zaplet melodramatičnog komada "Toska", koji je Pučiniju poslužio kao predložak za jednu od najspektakularnijih i najradije izvođenih opera. Radnja opere se odvija se Rimu juna 1800. godine.
Pučinijeva "Toska" važi za najznačajnije njegovo djelo, pored "Boema", a predstavlja mjesto stalnog preplitanja političkih intriga sa onim ljubavnim.

Ovog puta slavni sopran Ana Netrebko je stravstvena operska diva Toska, Brian Jagd je njen ljubavnik, slikar Kavaradosi, dok Mišel Vol tumači lik Barona Skarpija. Operom, koja uključuje neke od Pučinijevih nezaboravnih arija, diriguje Bertran de Bili.

Vremenski raspored svih projekcija

Cineplexx Podgorica
Online kupovina, Rezervacija Online kupovina, Rezervacija nije moguća. Kupovina na licu mjesta Rezervacija nije moguća.

Vaša ocjena

Ovdje možete ostaviti vašu ocjenu.

Da biste koristili ovu funkciju, morate se prijaviti.Ukoliko još uvijek niste otvorili vaš korisnički nalog, možete se registrovati ovdje.