Smrt na Nilu

Ocjena

Zvijezdice

Pregled ocjena,

Nema ocjene za ovaj film,
budite prvi koji će ga ocijeniti!

Smrt na Nilu

Ostvarenje „Smrt na Nilu“ vodi publiku u 1930-te, rekreirajući mnoge lokacije koje su poslužile kao inspiracija za triler o visokom društvu Agate Kristi. Sparina, zvukovi londonske pijace i primamljivi mirisi egipatske pijace sa začinima čekaju vas na velikom platnu našeg bioskopa.

Originalni naslov: Death on the Nile
Početak prikazivanja filma: 10.02.2022
Dužina trajanja filma: 127 min
Država/Godina: USA/2020
Žanr: krimi, drama, misterija
Glumci: Gal Gadot, Annette Bening, Armie Hammer, Kenneth Branagh, Rose Leslie
Režiser: Kenneth Branagh
Distributer: MCF MegaComFilm

Dostupne verzije

  • Digital 2D

Sadržaj

Jedna od najvećih misterija s putovanja Agate Kristi stiže na veliko platno bioskopa Cineplexx Delta City. Nakon savremene ekranizacije „Ubistva u Orijent ekspresu“ 20th Century Studios nam ponovo dokazuje zašto je Herkul Poaro najbolji detektiv na svijetu – ubica je jedan od vas.
Reditelj i glavni junak filma – Kenet Brana ovog puta je priču iz pera Agate Kristi koja je inspirisana njenim putovanjem u Egipat, preselio na parobrod Karnak i uz čuvenu rečenicu – Ja sam detektiv Herkul Poaro i pronaći ću ubicu – poručuje svima da niko nije siguran, sve je podložno preispitivanju i da bježanje nije moguće.
Putovanje po Egiptu na glamuroznom parobrodu za belgijskog detektiva Herkula Poaroa pretvara se u zastrašujuću potragu za ubicom, u trenucima kada se idilični medeni mjesec savršenog para tragično završava. Nasuprot pejzažima pustinje i veličanstvenih piramida u Gizi, ova priča o neobuzdanoj strasti i ljubomori prikazuje besprekorno odjevene putnike, ali i nemilosrdne zaplete koji će publiku do kraja ostaviti u nagađanjima, do šokantnog raspleta.

Vremenski raspored svih projekcija

Izvinite, trenutno nema projekcija za ono što ste odabrali.
Online kupovina, Rezervacija Online kupovina, Rezervacija nije moguća. Kupovina na licu mjesta Rezervacija nije moguća.

Vaša ocjena

Ovdje možete ostaviti vašu ocjenu.

Da biste koristili ovu funkciju, morate se prijaviti.Ukoliko još uvijek niste otvorili vaš korisnički nalog, možete se registrovati ovdje.