Sedmi dan

Ocjena

Zvijezdice

Pregled ocjena,

Nema ocjene za ovaj film,
budite prvi koji će ga ocijeniti!

Sedmi dan

Novi horor o zaposjednutosti i demonima!

Originalni naslov: The Seventh Day
Početak prikazivanja filma: 22.04.2021
Dužina trajanja filma: 87 min
Država/Godina: USA/2021
Žanr: horor
Glumci: Guy Pearce, Vadhir Derbez, Stephen Lang, Brady Jenness, Robin Bartlett
Režiser: Justin P. Lange
Distributer: Taramount film d.o.o.

Dostupne verzije

  • Digital 2D

Sadržaj

Otac Piter je bio mladi pomoćnik poznatog egzorcista oca Luja kada su 1995. godine započeli veoma izazovni egzorcizam u gradu Baltimoru.Tokom egzorcizma opsjednutog dječaka Nikolasa, demon se pokazao premoćnim i na kraju ubio oca Luja, prisilivši neiskusnog oca Pitera da pomogne. Otac Piter nije dorastao moćnom demonu, koji je napustio Nikolasa i ušao u oca Pitera.
Godinama kasnije, primećen je drastičan porast zaposjednutosti širom zemlje. Otac Piter, koji je postao jedan od najistaknutijih egzorcista na svijetu, sada je u 50-im godinama i služi crkvi u novom svojstvu - nadgleda mlade regrute sveštenika u njihovom posljednjem koraku da postanu egzorcisti, kako bi stali u prve redove i zaštitili taj region od zla – tako bar crkva vjeruje. Zapravo, otac Piter je savršeno zaposjednut demon, koji koristi svoje mračne moći ubjeđivanja da ubijedi sveštenike da puste đavola da uđe, a zatim ode i širi zlo, umjesto da ga izliječi. Kao rezultat, tamo je sve više zaposjednutih sveštenika, đavolskih vojnika, demona koji se kriju, čekajući poziv za napad.
Otac Danijel Garsija, najnovija žrtva oca Pitera, prijavio se da bude egzorcist jer očajnički želi da bude dio borbe protiv ovog brzo širećeg, podmuklog zla ... iako se plaši svoje mudrosti. On nije rođeni ratnik, ali kroz iskušenja i nevolje tokom prvog dana obuke na poslu sa ocem Piterom, Danijel uči da spoznaje svoju pravu sposobnost kao branilac dobra.

Vremenski raspored svih projekcija

Izvinite, trenutno nema projekcija za ono što ste odabrali.
Online kupovina, Rezervacija Online kupovina, Rezervacija nije moguća. Kupovina na licu mjesta Rezervacija nije moguća.

Vaša ocjena

Ovdje možete ostaviti vašu ocjenu.

Da biste koristili ovu funkciju, morate se prijaviti.Ukoliko još uvijek niste otvorili vaš korisnički nalog, možete se registrovati ovdje.