Pročišćenje zauvijek

Ocjena

Zvijezdice

Pregled ocjena,

Nema ocjene za ovaj film,
budite prvi koji će ga ocijeniti!

Pročišćenje zauvijek

Ovog ljeta sva pravila se krše jer sekta pljačkaša odlučuje da se godišnje Pročišćenje ne zaustavlja u zoru i da se nikada ne završi u filmu PROČIŠĆENJE ZAUVIJEK.

Originalni naslov: The Forever Purge
Početak prikazivanja filma: 01.07.2021
Država/Godina: USA/2021
Žanr: horor, akcija, triler
Glumci: Ana de la Reguera, Josh Lucas, Cassidy Freeman, Tenoch Huerta, Will Patton
Režiser: Everardo Gout
Distributer: Taramount film d.o.o.

Dostupne verzije

  • Digital 2D

Sadržaj

Iskočivši iz rekordno uspješnog Prvog Pročišćenja 2018. godine, Blumhausova zloglasna teroristička franšiza baca se na inovativnu novu teritoriju, jer članovi podzemnog pokreta, koji više nisu zadovoljni jednogodišnjom noći anarhije i ubistava, odlučuju da preuzmu Ameriku neprekidnom kampanjom haosa i masakra. Niko nije bezbjedan.
Adela i njen suprug Huan žive u Teksasu, gdje Huan radi na ranču kao pomoćnik za bogatu porodicu Taker. Huan impresionira patrijarha Takera, Kejleba, ali to podgrijeva bijes i ljubomoru Kejlebovog sina Dilana.
Jutro nakon Pročišćenja, maskirana banda ubica napada porodicu Taker - uključujući Dilanovu suprugu i njegovu sestru, prisiljavajući obe porodice da se udruže i bore se dok se zemlja spiralno uvlači u haos i Sjedinjene Države počinju da se raspadaju oko njih.

Vremenski raspored svih projekcija

Izvinite, trenutno nema projekcija za ono što ste odabrali.
Online kupovina, Rezervacija Online kupovina, Rezervacija nije moguća. Kupovina na licu mjesta Rezervacija nije moguća.

Vaša ocjena

Ovdje možete ostaviti vašu ocjenu.

Da biste koristili ovu funkciju, morate se prijaviti.Ukoliko još uvijek niste otvorili vaš korisnički nalog, možete se registrovati ovdje.