Prevaranti

Ocjena

Zvijezdice

Pregled ocjena,

Nema ocjene za ovaj film,
budite prvi koji će ga ocijeniti!

Prevaranti

Film Prevaranti rimejk je komedije iz 1988. godine "Prljavi, pokvareni prevaranti" u kojem se dvije vrhunske prevarantkinje nadmeću koja će bolje prevarati svoju žrtvu.

Originalni naslov: The Hustle
Početak prikazivanja filma: 16.05.2019
Dužina trajanja filma: 91 min
Država/Godina: USA/2019
Žanr: komedija
Glumci: Rebel Wilson, Anne Hathaway, Tim Blake Nelson
Režiser: Chris Addison
Distributer: Taramount film d.o.o.

Dostupne verzije

  • Digital 2D

Sadržaj

Rebel Vilson i En Hatavej plijene šarmom, kao par prevarantkinja koje izvode svoje performanse u prelijepom primorskom gradiću na jugu Francuske. Džozefina Česterfild (Hatavej) je glamurozna, zavodljiva Britanka, koja živi u raskošnoj vili u Beaumont-sur-Mer i ima sklonost da nasamari lakovjerne, bogate muškarce iz svih krajeva svijeta. U njen dobro uređen, pedantan život banuće Peni Rast (Rebel Vilson), Australijanka, koja se bavi istim poslom, slobodna i zabavna onoliko koliko je Džozefina proračunata i lukava. Dok Peni nagomilava svoje poduhvate u lokalnim barovima, Džozefina puni sef masivnim dijamantima nakon što je ulovila svoj plijen u raskošnim kockarnicama. Uprkos njihovim različitim metodama, obje su majstori svog zanata, a njihova meta su muškarci koji su povređivali žene.
Talenat i duh ove dvije glumice dobitna su kombinacija u priči kako dvije prevarantkinje pokušavaju da “odrade” naivnog tehnološkog milijardera.

Vremenski raspored svih projekcija

Izvinite, trenutno nema projekcija za ono što ste odabrali.
Online kupovina, Rezervacija Online kupovina, Rezervacija nije moguća. Kupovina na licu mjesta Rezervacija nije moguća.

Vaša ocjena

Ovdje možete ostaviti vašu ocjenu.

Da biste koristili ovu funkciju, morate se prijaviti.Ukoliko još uvijek niste otvorili vaš korisnički nalog, možete se registrovati ovdje.