Potjera

Ocjena

Zvijezdice

Pregled ocjena,

Nema ocjene za ovaj film,
budite prvi koji će ga ocijeniti!

Potjera

Film POTJERA pokazaće koliko ekstremne poteze, u beznadežnoj situaciji, čovjek može da povuče kako bi spasao nekog koga voli.

Originalni naslov: Last Seen Alive
Početak prikazivanja filma: 19.05.2022
Dužina trajanja filma: 95 min
Država/Godina: USA/2022
Žanr: triler
Glumci: Gerard Butler, Jaimie Alexander, Russell Hornsby, Ethan Embry, Michael Irby
Režiser: Brian Goodman
Distributer: Taramount film d.o.o.

Dostupne verzije

  • Digital 2D

Sadržaj

U ovom jedinstvenom, napetom trileru Džerard Batler tumači lik bogatog preduzetnika Vila Spena, koji svoju, uskoro bivšu ženu Lisu, vozi kod njenih roditelja. Nakon što su se zaustavili na benzinskoj pumpi, Lisa misteriozno nestaje, a Vil će očajnički pokušati da je pronađe, prije nego što bude kasno. Obraća se policiji za pomoć, a detektiv Peterson primoran je da donese odluku da li da mu pomogne ili da ga osumnjiči, jer i Lisini roditelju sumnjaju da bi Vil mogao da bude umiješan u njen nestanak.

U trci sa vremenom koja zaustavlja dah, Vil odlučuje da uzme stvar u svoje ruke i pronađe svoju ženu, po bilo koju cijenu. Prateći tragove, ulazi u podzemni svijet kriminala, a ključ za rješenje ove misterije mogao bi da bude Nikolas, čovjek koji je povezan sa Lisinim roditeljima.

Vremenski raspored svih projekcija

Cineplexx Podgorica
Online kupovina, Rezervacija Online kupovina, Rezervacija nije moguća. Kupovina na licu mjesta Rezervacija nije moguća.

Vaša ocjena

Ovdje možete ostaviti vašu ocjenu.

Da biste koristili ovu funkciju, morate se prijaviti.Ukoliko još uvijek niste otvorili vaš korisnički nalog, možete se registrovati ovdje.