Pačija posla

Ocjena

Zvijezdice

Pregled ocjena,

Nema ocjene za ovaj film,
budite prvi koji će ga ocijeniti!

Pačija posla

Uoči novogodišnjih praznika pozivamo vas da poletite na uzbudljivo i nepoznato putovanje, sa zabavnom, pernatom porodicom!

Originalni naslov: Migration
Početak prikazivanja filma: 02.12.2023
Dužina trajanja filma: 93 min
Država/Godina: FRA, USA/2023
Žanr: animacija, komedija, avantura
Glumci: Srđan Jovanović, Iva Manojlović, Viktor Majer, Maša Nikolić, Đurđina Radić, Boris Lukman, Dragan Vujić, Valentina Pavličić, Arsenije Tubić, Mina Ivanović
Režiser: Benjamin Renner, Guylo Homsy
Distributer: Taramount film d.o.o.

Dostupne verzije

  • Sinhronizovano
  • Digital 2D
  • Digital 3D

Sadržaj

Porodica Malard zapala je u kolotečinu. Dok je tata Mak srećan što svoju porodicu čuva na bezbjednom mjestu, na jezercetu u Novoj Engleskoj, mama Pem jako želi da razmrda stvari i sinu tinejdžeru Daksu i maloj ćerki Gven, pokaže cijeli svijet. Nakon što je na njihovo jezero sletjela porodica pataka selica i ispričala im uzbudljive priče o dalekim mjestima, Pem počinje da ubjeđuje Meka da krenu na porodično putovanje preko Njujorka, sve do tropske Jamajke. Dok Malardovi kreću na jug kako bi prezimili, njihovi dobro osmišljeni planovi počinju vrlo brzo da se kvare. Iskustvo će ih natjerati da prošire svoje horizonte , da budu raspoloženi da sklope nova prijateljstva i postignu više nego što su ikada mogli i da zamisle. Za to vrijeme naučiće svašta novo jedni o drugima, a i o samim sebi.

Online kupovina, Rezervacija Online kupovina, Rezervacija nije moguća. Kupovina na licu mjesta Rezervacija nije moguća.

Vaša ocjena

Ovdje možete ostaviti vašu ocjenu.

Da biste koristili ovu funkciju, morate se prijaviti.Ukoliko još uvijek niste otvorili vaš korisnički nalog, možete se registrovati ovdje.