Osvetnici - Kraj igre

Ocjena

Nema ocjene za ovaj film,
budite prvi koji će ga ocijeniti!

Pogledajte sve komentare.
Osvetnici - Kraj igre

Četvrti film o najomiljenijim Osvetnicima kulminacija je 22 povezana filma, koji će omogućiti publici da budu svjedoci prelomne tačke ovog epskog putovanja.

Originalni naslov: Avengers: Endgame
Početak prikazivanja filma: 25.04.2019
Dužina trajanja filma: 182 min
Država/Godina: USA/2019
Žanr: akcija, avantura, fantazija
Glumci: Brie Larson, Scarlett Johansson, Robert Downey Jr., Josh Brolin, Chris Hemsworth, Chris Evans, Tom Holland, Elizabeth Olsen, Paul Rudd
Režiser: Anthony Russo, Joe Russo
Distributer: Taramount film d.o.o.

Dostupne verzije

  • Digital 3D
  • Digital 2D

Sadržaj

Četvrti film o najomiljenijim Osvetnicima kulminacija je 22 povezana filma, koji će omogućiti publici da budu svjedoci prelomne tačke ovog epskog putovanja. Naši heroji moraće da podnesu veliku žrtvu ukoliko žele da očuvaju ovu krhku stvarnost.

Događaji koje je prouzrokovao Tanos, koji je uništio pola univerzuma i razbio redove Osvetnika, natjeraće preživjele Osvetnike da zauzmu ultimativni položaj u velikom finalu koje nam stiže posle 22 filma iz studija Marvel. Naši heroji moraće da podnesu veliku žrtvu ukoliko žele da očuvaju ovu krhku stvarnost.Kevin Fejgi producira film “OSVETNICI – KRAJ IGRE” a Antoni i Džo Ruso su reditelji. Glavne uloge tumače Robert Dauni Džunior, Skarlet Džohanson, Bri Larson, Kris Hemsvort, Kris Evans, Džoš Brolin i drugi, dok ćemo glas Bredlija Kupera opet čuti u ulozi Roketa.

Luis Disposito, Viktorija Alonso, Majkl Grilo, Trin Tan, Džon Favro i Sten Li su izvršni producenti, dok su Kristofer Markus i Stiven Mekfili napisali scenario.

Vremenski raspored svih projekcija

Izvinite, trenutno nema projekcija za ono što ste odabrali.
Online kupovina, Rezervacija Online kupovina, Rezervacija nije moguća. Kupovina na licu mjesta Rezervacija nije moguća.

Vaše mišljenje

Ovdje možete ostaviti vaš komentar.

Da biste koristili ovu funkciju, morate se prijaviti.Ukoliko još uvijek niste otvorili vaš korisnički nalog, možete se registrovati ovdje.


Komentari ostalih korisnika

Pogledajte sve komentare.

marko.popovic@galenikacg.me, 21.04.2019

Marko

Jedva čekam da mi 3 sata prolete

Medjed, 26.04.2019

Ne mogu da iscekam

TOOOOOOOO Konacno mocni Tor ce svima pokazati sta znaci biti bog i pobedice tanosa osvetice lokija i sve pale stanovnike Asgarda.Sutra ja dolazim da bodrim moje heroje kao sto sam to radio prethodnih 12 godina.Oni mozda jesu samo izmisljeni likovi ali ja sam:Plakao sa njima,smejao se sa njima osecao sam kao da mogu da osetim svaku njihovu emociju kroz ekran.Naucili su me sta su:Ljubav,prijateljstvo,opsesija i velike zivotne istine.I zato oni su stvarni za mene.

B., 30.04.2019

Vrhunac

Endgame je stvarno vrhunski film, pun akcije, iznenađenja, humora..Posljednjih 10 minuta su nešto najzanimljivije što sam ikad pogledao, a bogomi i svojevrsni heartbreak! Više nego dostojan završetak sage.