Ne

Ocjena

Zvijezdice

Pregled ocjena,

Nema ocjene za ovaj film,
budite prvi koji će ga ocijeniti!

Ne

Dobitnik Oskara Džordan Pil filmovima BJEŽI i MI pomjerio je granice i redefinisao moderni horor. Sada, on pretvara ljetnji film u novi košmar, u ekspanzivnom epskom hororu NE.

Originalni naslov: Nope
Početak prikazivanja filma: 18.08.2022
Dužina trajanja filma: 130 min
Država/Godina: USA/2022
Žanr: horor, naučna fantastika
Glumci: Daniel Kaluuya, Keke Palmer, Steven Yeun, Michael Wincott, Brandon Perea
Režiser: Jordan Peele
Distributer: Taramount film d.o.o.

Dostupne verzije

  • Digital 2D

Sadržaj

Film ponovo spaja Pila sa dobitnikom Oskara Danijelom Kalujom, kojem se pridružuju Kiki Palmer i nominovani za Oskara Stiven Jan, kao stanovnici usamljene uvale u unutrašnjosti Kalifornije koji postaju svjedoci jezivog otkrića.

NE je smješten u sušnoj dolini Santa Klarita u južnoj Kaliforniji, gdje žive brat i sestra O’Džej i Emerald Hejvud, koji su naslijedili ranč sa konjima od svog oca. Neobjašnjive pojave koje se događaju na njihovom ogromnom ranču, počinju da vode O’Džej i Emerald u opsesivnu zečju rupu. Dok pokušavaju kamerom da zabilježe i dokumentuju misteriozne događaje, nailaze na smetnje koje dovode u opasnost jedinu stvar koju zaista imaju: teško zarađeni posao njihovog pokojnog oca, koji ih je ostavio u svojoj sjenci. Dok njihovi napori i oholost prelaze tačku bez povratka, dovodeći ulog do zastrašujućih posledica, naši heroji su uvučeni pravo u oko nepovratne oluje. Rezultat je ekspanzivni horor-spektakl sa intimnim i emocionalno složenim jezgrom.

Vremenski raspored svih projekcija

Izvinite, trenutno nema projekcija za ono što ste odabrali.
Online kupovina, Rezervacija Online kupovina, Rezervacija nije moguća. Kupovina na licu mjesta Rezervacija nije moguća.

Vaša ocjena

Ovdje možete ostaviti vašu ocjenu.

Da biste koristili ovu funkciju, morate se prijaviti.Ukoliko još uvijek niste otvorili vaš korisnički nalog, možete se registrovati ovdje.