Na putu sa Adele

Na putu sa Adele

Adele je posebna djevojka. Bez kočnica i inhibicija, nosi samo jednu pidžamu roze boje sa zečjim ušima, nikada se ne odvaja od imaginarne mačke i boji svoj svijet post-it papirićima na kojima ispisuje imena onoga što je okružuje.

Originalni naslov: In viaggio con Adele
Početak prikazivanja filma: 25.05.2019
Dužina trajanja filma: 80 min
Država/Godina: FRA, ITA/2018
Žanr: komedija, drama
Glumci: Alessandro Haber, Sara Serraiocco, Isabella Ferrari
Režiser: Alessandro Capitani

Dostupne verzije

  • Digital 2D

Sadržaj

Adele je posebna djevojka. Bez kočnica i inhibicija, nosi samo jednu pidžamu roze boje sa zečjim ušima, nikada se ne odvaja od imaginarne mačke i boji svoj svijet post-it papirićima na kojima ispisuje imena onoga što je okružuje. Cinični hipohondar, Aldo je pozorišni glumac koji se – uz podršku Karle koja je njegov agent, prijateljica i povremena ljubavnica – nalazi pred svojom posljednjom velikom prilikom da uđe u svijet filma. Iznenadna smrt Adeline majke remeti Aldove planove, koji tek tada saznaje da je on djevojčin otac. Sa zadatkom da joj kaže istinu i s namjerom da je se oslobodi, Aldo sa Adele kreće jednim starim kabrioletom na putovanje kroz Pulju, s neizvjesnim ciljem.

Vremenski raspored svih projekcija

Izvinite, trenutno nema projekcija za ono što ste odabrali.
Online kupovina, Rezervacija Online kupovina, Rezervacija nije moguća. Kupovina na licu mjesta Rezervacija nije moguća.

Vaša ocjena

Ovdje možete ostaviti vašu ocjenu.

Da biste koristili ovu funkciju, morate se prijaviti.Ukoliko još uvijek niste otvorili vaš korisnički nalog, možete se registrovati ovdje.