Muse: Drones World Tour

Ocjena

Zvijezdice

Pregled ocjena,

Nema ocjene za ovaj film,
budite prvi koji će ga ocijeniti!

Muse: Drones World Tour

Spektakularni koncertni film „Drones World Tour”, višestruko nagrađivanog benda Muse, poznatog po energičnim živim nastupima i po tome što su svaki put uspjeli da pomere granice scenskog dizajna, uz dosada viđene specijalne efekte.

Originalni naslov: Muse - Drones World Tour
Početak prikazivanja filma: 12.07.2018
Dužina trajanja filma: 90 min
Žanr: koncert
Glumci: Matt Bellamy, Chris Wolstenholme, Dominic Howard
Režiser: Tom Kirk, Jan Willem Schram
Distributer: Trafalgar Releasing Ltd

Dostupne verzije

  • Digital 2D

Sadržaj

Muse je svoju ambicioznu svjetsku turneju započeo 2015. godine, sa više od 130 koncerata širom svijeta. Glavni krivci za spektakularne vizuelne efekte ovog koncertnog filma, bili su dronovi koji su letjeli iznad bine i preko publike, kao i LED laseri koji su se savršeno uklapali sa ritmom koji je bend diktirao na bini, stvarajući nestvaran distopijski svijet. Pored nestvarnih vizuelnih efekata, gledaoci će imati i ekskluzivnu priliku da na početku filma vide i članove benda koji govore o kreativnom konceptu ideje. Numere koje su se posebno istakle na ovom koncertu su „Psycho”, „Madness”, „Uprising”, „Plug in Baby”, „Supermassive Black Hole” i „Knights of Cydonia.” Njujork Tajms istakao je u svojoj kritici da se na ovom koncertu bend našao na vrhuncu svoje moći, stvarajući nezaboravan doživljaj za publiku koji se mora vidjeti na velikom platnu!

Vremenski raspored svih projekcija

Izvinite, trenutno nema projekcija za ono što ste odabrali.
Online kupovina, Rezervacija Online kupovina, Rezervacija nije moguća. Kupovina na licu mjesta Rezervacija nije moguća.

Vaša ocjena

Ovdje možete ostaviti vašu ocjenu.

Da biste koristili ovu funkciju, morate se prijaviti.Ukoliko još uvijek niste otvorili vaš korisnički nalog, možete se registrovati ovdje.