Mula

Ocjena

Nema ocjene za ovaj film,
budite prvi koji će ga ocijeniti!

Mula

Dobitnik nagrade Oscar Klint Istvud se prvi put nakon 2009. godine i filma "Gran Torino" nalazi na dvije strane, rediteljskoj i glavnoj ulozi. Klint Istvud režirao je film prema scenariju Nika Šenka koji je inspiriran člankom Njujork Tajmsa.

Originalni naslov: The Mule
Početak prikazivanja filma: 31.01.2019
Dužina trajanja filma: 116 min
Država/Godina: USA/2018
Žanr: krimi, drama
Glumci: Clint Eastwood, Bradley Cooper, Taissa Farmiga
Režiser: Clint Eastwood
Distributer: Blitz Film & Video Distribucija doo

Dostupne verzije

  • Digital 2D

Sadržaj

Istvud je u ulozi Erla Stouna , čovjeka u svojim osamdesetim koji je bankrotirao, sam je i čeka hipoteku nad svojim poslom, kada mu ponude posao u kojem samo mora da vozi. Čini se prilično lako, ali Erl zapravo postaje mula meksičkog kartela. Posao mu jako dobro ide, čak toliko dobro da mu povećaju "teret", a njega proglase glavnim rukovodiocem. Erl se vrlo brzo nađe i u centru interesa policije, DEA agenta Kolina Bejtsa. Iako su njegovi problemi s novcem sada stvar prošlosti, Erlove greške iz prošlosti počinju izranjati, a pitanje je hoće li imati dovoljno vremena ispraviti sve te greške prije nego ga sustignu ruka pravde ili kartel za koji radi.

Vremenski raspored svih projekcija

Izvinite, trenutno nema projekcija za ono što ste odabrali.
Online kupovina, Rezervacija Online kupovina, Rezervacija nije moguća. Kupovina na licu mjesta Rezervacija nije moguća.

Vaše mišljenje

Ovdje možete ostaviti vaš komentar.

Da biste koristili ovu funkciju, morate se prijaviti.Ukoliko još uvijek niste otvorili vaš korisnički nalog, možete se registrovati ovdje.