Moje slatko čudovište

Ocjena

Zvijezdice

Pregled ocjena,

Nema ocjene za ovaj film,
budite prvi koji će ga ocijeniti!

Moje slatko čudovište

Da bi se oslobodio Barbare, Bugi odlučuje otići toliko daleko da traži princa Edvarda, zaustavi Lasicu i uspostavi red u kraljevstvu.

Originalni naslov: My Sweet Monster
Početak prikazivanja filma: 11.11.2021
Dužina trajanja filma: 90 min
Država/Godina: RUS/2021
Žanr: animacija
Glumci: Bojana Radovanović, Marko Kon, Nemanja Mihajlović, Vukan Vujović, Aleksandar Stojanović, Marta Mijatović, Dejana Radaković, Jovana Pantić, Stevan Matić, Nemanja Simić
Režiser: Viktor Glukhushin, Maksim Volkov
Distributer: MCF MegaComFilm

Dostupne verzije

  • Digital 2D

Sadržaj

Kralj ne može da povjeruje u činjenicu da je njegova voljena ćerka, princeza Barbara, već odrasla. Dok su svi ometeni pripremom njene rođendanske zabave, presto preuzima podmukli službenik Lasica. Međutim, nezadovoljan što je jedini vladar Kraljevstva, planira i da se oženi Barbarom. Princeza Barbara bježi iz palate duboko u šumu. Tu pronalazi Bugija odmetnika i njegovog prijatelja Zlog zeca. Barbarino prisustvo remeti običan momački život dvojice prijatelja. Barbara se miješa u sve, nameće sopstvena pravila i ide im na živce svojim maštanjima o princu Edvardu. Zamišlja kako princ Edvard pobjeđuje varalicu, vraća kralja i prosi Barbaru.

Vremenski raspored svih projekcija

Izvinite, trenutno nema projekcija za ono što ste odabrali.
Online kupovina, Rezervacija Online kupovina, Rezervacija nije moguća. Kupovina na licu mjesta Rezervacija nije moguća.

Vaša ocjena

Ovdje možete ostaviti vašu ocjenu.

Da biste koristili ovu funkciju, morate se prijaviti.Ukoliko još uvijek niste otvorili vaš korisnički nalog, možete se registrovati ovdje.