Mjesto usijanja

Ocjena

Zvijezdice

Pregled ocjena,

Nema ocjene za ovaj film,
budite prvi koji će ga ocijeniti!

Mjesto usijanja

Mel Gibson, veliki američki glumac, reditelj i producent, dvostruki dobitnik Oskara, vraća se ulozi junaka u novom napetom trileru reditelja Džejmsa Kulena Bresaka.

Originalni naslov: Hot Seat
Početak prikazivanja filma: 11.08.2022
Dužina trajanja filma: 99 min
Država/Godina: USA/2022
Žanr: triler
Glumci: Mel Gibson, Sam Asghari, Shannen Doherty, Kevin Dillon, Michael Welch, Lydia Hull
Režiser: James Cullen Bressack
Distributer: Blitz Film & Video Distribucija doo

Dostupne verzije

  • Digital 2D

Sadržaj

Film prati Rida, bivšeg veterana Odsjeka za protiveksplozivnu zaštitu koji juri u gradski park u kojem je upravo eksplodirala bomba, stvarajući masovnu paniku. U obližnjoj zgradi se nalazi superhaker Orlando. Sjedi na eksplozivnoj napravi postavljenoj ispod stolice, dovoljno velikoj da raznese cijelu poslovnu zgradu. Ustajanje bi je aktiviralo, a sat otkucava... Uputstva dobija od nepoznatog glasa putem telefona, i biva prisiljen da prebaci milione dolara sa računa hedž fondova za koje je plaćen da ih štiti. Bombe su svuda oko njega, držeći policiju podalje. Glas s druge strane pojačava pritisak dok na teren stižu S.W.A.T. snajperisti i policija, koji vjeruju da je Orlando terorist. Velika količina eksploziva koja dovodi milione ljudi u opasnost je skrivena po cijelom gradu, a Rid i Orlando moraju raditi zajedno kako bi nadmudrili zločinački plan.

Vremenski raspored svih projekcija

Izvinite, trenutno nema projekcija za ono što ste odabrali.
Online kupovina, Rezervacija Online kupovina, Rezervacija nije moguća. Kupovina na licu mjesta Rezervacija nije moguća.

Vaša ocjena

Ovdje možete ostaviti vašu ocjenu.

Da biste koristili ovu funkciju, morate se prijaviti.Ukoliko još uvijek niste otvorili vaš korisnički nalog, možete se registrovati ovdje.