Manu Munja

Ocjena

Zvijezdice

Pregled ocjena,

Nema ocjene za ovaj film,
budite prvi koji će ga ocijeniti!

Manu Munja

Animirana avantura o porodici i poštovanju razlika kroz priču o maloj ptici - čiopi, koja živi sa jatom galebova.

Originalni naslov: Manou the Swift
Početak prikazivanja filma: 09.05.2019
Dužina trajanja filma: 88 min
Država/Godina: DEU/2018
Žanr: animacija, porodični
Glumci: Ognjen Drenjanin, Branislav Platiš, Vladimir Vasilić, Đorđe Simić, Miomir Dragićević, Sofija Trifunović, Jovana Cavnić, Simona Ćirović, Ana Mirović, Peđa Damnjanović
Režiser: Andrea Block, Christian Haas
Distributer: Dexin film doo

Dostupne verzije

  • Sinhronizovano
  • Digital 2D

Sadržaj

Manu odrasta vjerujući da je galeb, kao njegovi roditelji Iv i Blanš, i brat Luka. Trudi se da pliva, lovi ribu i leti poput njih, ali izgleda da nije mnogo nadaren. Na prvom času letenja otkriva da je usvojen i da pripada rijetkoj vrsti ptica - čiope, koje nisu u dobrim odnosima sa galebovima. Poslije velikog šoka, Manu upoznaje pripadnike svoje vrste koji mogu da skakuću po vazduhu, baš kao i on. Tada saznaje da oni imaju i posebnu moć da predosjete oluju. Manu leti sa njima i uživa. Hrabar je i odlučan da spasi jaja svoje vrste od pacova koji ih kradu.
Živeći sa galebovima, naučio je još neke vještine koje su mu sada dobrodošle. Nažalost, njegovog brata Luku jednog dana povrijedio je pacov, zbog čega je okrivljen Manu. On ne shvata neprijateljstvo između galebova i čiopa, i odlučuje da zauvijek ode, ali ubrzo će početi da tuguje za porodicom. I baš tada, predosjetiće da se sprema veliko nevrijeme, zbog čega će se vratiti da upozori galebove na opasnost. Oni mu, međutim, ne vjeruju i upadaju u oluju. Pred Manuom je sada težak zadatak. Mora brzinom munje da ubjedi drugare čiope da se pomire sa galebovima, kako bi ih spasli iz oluje i tako zajedno naučili lekciju o poštovanju i različitosti.

Vremenski raspored svih projekcija

Izvinite, trenutno nema projekcija za ono što ste odabrali.
Online kupovina, Rezervacija Online kupovina, Rezervacija nije moguća. Kupovina na licu mjesta Rezervacija nije moguća.

Vaše mišljenje

Ovdje možete ostaviti vaš komentar.

Da biste koristili ovu funkciju, morate se prijaviti.Ukoliko još uvijek niste otvorili vaš korisnički nalog, možete se registrovati ovdje.