Ljubav, vjenčanja i druga očajanja

Ocjena

Zvijezdice

Pregled ocjena,

Nema ocjene za ovaj film,
budite prvi koji će ga ocijeniti!

Ljubav, vjenčanja i druga očajanja

Originalni naslov: Love, weddings and other disasters
Početak prikazivanja filma: 24.12.2020
Dužina trajanja filma: 96 min
Država/Godina: USA/2020
Žanr: komedija, romansa/ljubavni
Glumci: Maggie Grace, Diane Keaton, Jeremy Irons
Režiser: Dennis Dugan
Distributer: Taramount film d.o.o.

Dostupne verzije

  • Digital 2D

Sadržaj

Vlasnicu cvjećare Džesi Ingliš ostavlja dečko, a nedugo zatim jedna od njenih mušterija, Liz Raferti, traži od nje da joj organizuje vjenčanje koje se dešava za samo osam dana. Uvijek spremna za izazov, Džesi pristaje da ga organizuje za Liz i njenog supruga Roberta Bartona, koji je kandidat za gradonačelnika.
Da bi isplanirala savršeno vjenčanje za Liz i Roberta, Džesi radi zajedno sa uglednim ugostiteljem, Lorensom Filipsom. Tokom pripreme keteringa za vjenčanje, Lorensu prijatelj namješta sastanak na slijepo sa ženom po imenu Sara - koja je zapravo slijepa.
U potrazi za bendom koji će svirati na prijemu, Džesi pronalazi bend koji svira u baru i koji smatra savršenim, pa im se obraća s ponudom. Frontmen benda, Mak, odmah klikne sa Džesi i želi da nastupi na vjenčanju ali njegov kolega Leni misli da je to loša ideja.
Dok se Robert sprema za vjenčanje sa Liz, njegov brat Džimi Barton učestvuje na takmičenju za ljubavne sastanke. Džimi mora da ostane fizički vezan za svoju partnerku Svetlanu što je duže moguće i ako uspiju da nadmaše drugi par, oni pobjeđuju i osvajaju milion dolara.
U međuvremenu, kapetan broda po imenu Kapetan Riči zaljubljuje se do ušiju u jednu od svojih gošći na brodu ali postoji problem - on ne zna ko je ona i gdje da je nađe. Jedino što zna o njoj je da ima tetovažu staklene cipelice na vratu. Kada voditeljka lokalnih vijesti Gejl Lovdžoj predloži da napravi prilog o njemu i njegovom brodu, Kapetan Riči odlučuje da bi mogao da iskoristi to javno izlaganje da pronađe svoju Pepeljugu.
I dok svi ovi likovi pokušavaju da stvore savršen “kraj iz bajke”, oni otkrivaju da je ljubav neuredna, zbunjujuća i lijepa.

Vremenski raspored svih projekcija

Izvinite, trenutno nema projekcija za ono što ste odabrali.
Online kupovina, Rezervacija Online kupovina, Rezervacija nije moguća. Kupovina na licu mjesta Rezervacija nije moguća.

Vaša ocjena

Ovdje možete ostaviti vašu ocjenu.

Da biste koristili ovu funkciju, morate se prijaviti.Ukoliko još uvijek niste otvorili vaš korisnički nalog, možete se registrovati ovdje.