Lil, Lil, Krokodil

Ocjena

Zvijezdice

Pregled ocjena,

Nema ocjene za ovaj film,
budite prvi koji će ga ocijeniti!

Lil, Lil, Krokodil

Zasnovan na književnom serijalu Bernarda Vabera, Lil, Lil, krokodil je muzička komedija koje oživljava omiljenog lika iz knjige i predstavlja ga novoj publici.

Originalni naslov: Lyle, Lyle, Crocodile
Početak prikazivanja filma: 29.12.2022
Dužina trajanja filma: 106 min
Država/Godina: USA/2022
Žanr: avantura, animacija, komedija
Glumci: Javier Bardem, Constance Wu, Winslow Fegley, Scoot McNairy, Brett Gelman
Režiser: Will Speck, Josh Gordon
Distributer: Con film

Dostupne verzije

  • Digital 2D

Sadržaj

Harizmatični zabavljač Hektor P. Valenti, u potrazi za „neobičnim“ elementom za svoje nastupe, pronalazi malenog krokodila koji pjeva, krokodila Lila. Međutim, spletom okolnosti, Hektor je primoran da otputuje i ostavlja Lila samog u potkrovlju svog stana.

U međuvremenu, u stan se useljava tročlana porodica Prim koja ubrzo otkriva svog novog podstanara. I dok najmlađi član sa oduševljenjem prihvata novog prijatelja koji mu je podrška u novoj okolini, njegovi roditelji izuzetno su skeptični zbog krokodila u kući.

Nakon izvjesnog vremena, postaju svjesni činjenice da je Lil unio mnogo radosti i pozitivnih promjena u njihove živote. Kada gramzivi susjed Grumps pokrene lov na „neobične pojave“ u zgradi, idilična priča porodice Prim se komplikuje. Lilu ne preostaje ništa drugo nego da javnosti dokaže da je bezopasan i da posjeduje izuzetan pjevački talent.

Vremenski raspored svih projekcija

Izvinite, trenutno nema projekcija za ono što ste odabrali.
Online kupovina, Rezervacija Online kupovina, Rezervacija nije moguća. Kupovina na licu mjesta Rezervacija nije moguća.

Vaša ocjena

Ovdje možete ostaviti vašu ocjenu.

Da biste koristili ovu funkciju, morate se prijaviti.Ukoliko još uvijek niste otvorili vaš korisnički nalog, možete se registrovati ovdje.