Kralj ostrva

Ocjena

Zvijezdice

Pregled ocjena,

Nema ocjene za ovaj film,
budite prvi koji će ga ocijeniti!

Kralj ostrva

Polu-autobiografski film o Pitu Dejvidsonu koji odrasta na Stejten Ajlendu, uključujući i gubitak oca u događaju koji se odigrao 11. Septembra, kao i njegovom ulasku u svijet stendap komedije.

Originalni naslov: The King of Staten Island
Početak prikazivanja filma: 10.09.2020
Dužina trajanja filma: 136 min
Država/Godina: USA/2020
Žanr: komedija, drama
Glumci: Pete Davidson, Bel Powley, Ricky Velez
Režiser: Judd Apatow
Distributer: Taramount film d.o.o.

Dostupne verzije

  • Digital 2D

Sadržaj

Skot (Dejvidson) je imao smetnje u razvoju još od svoje sedme godine, kada mu je poginuo otac, vatrogasac. Sada je na sredini dvadesetih godina i malo toga je postigao jureći svoj san, da postane tatu majstor. Dok njegova mlađa, ambiciozna sestra (Mode Apatov) odlazi na koledž, Skot i dalje živi s majkom, iscrpljenom medicinskom sestrom iz Hitne pomoći, (oskarovka Marisa Tomej). Skot dane provodi tako što puši travu i druži se sa ekipom. Tu su Oskar, (Riki Velez), Igor (Moizes Arijas)) i Riči (Lu Vilson), a potajno se viđa sa drugaricom iz srednje škole, Kelsi (Bel Pauli).
Međutim, kada njegova majka počne da se viđa sa brbljivim vatrogascem, Rejem (Bil Bar), to započne niz događaja koji će Skota natjerati da se izbori sa svojim bolom i napravi prve korake ka odrastanju i napredovanju u životu.

Vremenski raspored svih projekcija

Izvinite, trenutno nema projekcija za ono što ste odabrali.
Online kupovina, Rezervacija Online kupovina, Rezervacija nije moguća. Kupovina na licu mjesta Rezervacija nije moguća.

Vaša ocjena

Ovdje možete ostaviti vašu ocjenu.

Da biste koristili ovu funkciju, morate se prijaviti.Ukoliko još uvijek niste otvorili vaš korisnički nalog, možete se registrovati ovdje.