Kapetan Marvel

Ocjena

Nema ocjene za ovaj film,
budite prvi koji će ga ocijeniti!

Pogledajte sve komentare.
Kapetan Marvel

Iz studija Marvel stiže nam potpuno nova avantura iz do sada neotkrivenog perioda u istoriji Marvelovog filmskog univerzuma.

Originalni naslov: Captain Marvel
Početak prikazivanja filma: 07.03.2019
Dužina trajanja filma: 128 min
Država/Godina: USA/2019
Žanr: akcija, avantura
Glumci: Brie Larson, Samuel L. Jackson, Ben Mendelsohn, Djimon Hounsou, Lee Pace
Režiser: Anna Boden, Ryan Fleck
Distributer: Taramount film d.o.o.

Dostupne verzije

  • Digital 2D
  • Digital 3D

Sadržaj

Smješten u 1990. godinu, film „Kapetan Marvel“ iz studija Marvel je potpuno nova avantura iz do sada neotkrivenog perioda u istoriji Marvelovog filmskog univerzuma, koja prati Kerol Denvers na putu da postane jedan od najmoćnijih heroja u univerzumu. U trenutku kada rat između dvije rase vanzemaljaca zahvati i Zemlju, Denvers i mala grupa njenih saveznika naći će se usred vrtloga sukoba.

Vremenski raspored svih projekcija

Izvinite, trenutno nema projekcija za ono što ste odabrali.
Online kupovina, Rezervacija Online kupovina, Rezervacija nije moguća. Kupovina na licu mjesta Rezervacija nije moguća.

Vaše mišljenje

Ovdje možete ostaviti vaš komentar.

Da biste koristili ovu funkciju, morate se prijaviti.Ukoliko još uvijek niste otvorili vaš korisnički nalog, možete se registrovati ovdje.


Komentari ostalih korisnika

Pogledajte sve komentare.

SlaninaMC2.0, 12.03.2019

Najjaci film koji sam ikad gledao takođe su davali i postere na kraju filma

Chaky, 19.03.2019

Los

Već sam jednom pisao koliko je ovaj film LOŠ!!! Ali je maknut moj komentar, ne znam zbog kojeg razloga :/. Evo kraći opis, film loš, nema veze sa Endgame, tako da definitivno treba čuvati pare za Endgame, jer će biti vrijedan gledanja, za razliku od ovog rugla od filma.

koki555, 21.03.2019

Odgovor Chaky-ju

Chaky, to što kažeš da film nema veze sa End Game-om, a u prethodnom, izbrisanom, komentaru da su prva dva filma Thor-a loša, govori o tome kako pojma nemaš! Thor loš, ALO?! Svaki Marvelov film je fantastičan, svaki sa dubokom, jakom pričom, emocijom i sa izuzetnom poentom! SVE je tu sa razlogom! U ovom filmu upoznali smo novog heroja, "prvog" heroja koji će se pojaviti u End Game-u i End Game ne možeš da gledaš a da nijesi odgledao Kapetana Marvela. Upoznali smo njenu priču prije pojavljivanja u Osvetnicima jer nijesu mogli samo da je ubace tu, a da pojma nemamo ko je i šta je- to je Marvel, TEMELJAN! Filmove ne čini tona specijalnih efekata za gledanje u 3D-u, čine ga priča i gluma, a u Marvelovim filmovima to je FANTASTIČNO!

Prikaži više Prikaži manje