Juče

Ocjena

Zvijezdice

Pregled ocjena,

Nema ocjene za ovaj film,
budite prvi koji će ga ocijeniti!

Juče

Juče, svi su znali za Bitlse. Danas, samo se Džek sjeća njihovih pjesama. I postaće vrlo velika zvijezda.

Originalni naslov: Yesterday
Početak prikazivanja filma: 27.06.2019
Dužina trajanja filma: 112 min
Država/Godina: GBR/2019
Žanr: komedija, mjuzikl
Glumci: Lily James, Himesh Patel, Kate McKinnon, Ed Sheeran
Režiser: Danny Boyle
Distributer: Taramount film d.o.o.

Dostupne verzije

  • Digital 2D

Sadržaj

Od Oskarom nagrađenog reditelja Denija Bojla i scenariste nominovanog za Oskara, Ričarda Kertisa, stiže nam rokenrol komedija o muzici, snovima, prijateljstvu i dugom i krivudavom putu koji vodi do najveće ljubavi u životu.
Džek Malik bori se sa svojom karijerom pjevača i tekstopisca, u malom primorskom gradu u Engleskoj. Njegovi snovi o slavi i uspjehu počinju da blijede, uprkos podršci odane drugarice iz djetinjstva, Eli. A onda, poslije čudne saobraćajne nesreće u momentu kada cijeli svijet na trenutak gubi električnu energiju, Džek se budi i otkriva da Bitlsi nikada nisu postojali… i suočava se sa veoma komplikovanim problemom.
Izvodeći pjesme najvećeg benda u istoriji, svijetu koji ih nikada nije čuo i uz malu pomoć svog američkog agenta hladnog srca, Debre, Džek dostiže planetarnu slavu. Ali kako se penje ka vrhu, Rizikuje da izgubi Eni, jedinu osobu koja je uvijek verovala u njega. Kada se zatvore vrata koja su dijelila njegov stari i novi život, Džek će morati da se vrati tamo gdje je nekada pripadao i da dokaže da je ljubav sve što nam treba.

Vremenski raspored svih projekcija

Izvinite, trenutno nema projekcija za ono što ste odabrali.
Online kupovina, Rezervacija Online kupovina, Rezervacija nije moguća. Kupovina na licu mjesta Rezervacija nije moguća.

Vaše mišljenje

Ovdje možete ostaviti vaš komentar.

Da biste koristili ovu funkciju, morate se prijaviti.Ukoliko još uvijek niste otvorili vaš korisnički nalog, možete se registrovati ovdje.