Ekipa

Ocjena

Zvijezdice

Pregled ocjena,

Nema ocjene za ovaj film,
budite prvi koji će ga ocijeniti!

Ekipa

Beskrupolozni menadžeri, pomalo nasilni lovatori, jedna italijanka, fudbalska zvijezda Partizana i brat od tetke koji navija za Zvijezdu, sreću se silom prilika za vrijeme derbija.

Originalni naslov: Ekipa
Početak prikazivanja filma: 06.11.2019
Dužina trajanja filma: 96 min
Država/Godina: SRB/2019
Žanr: komedija, drama
Glumci: Andrija Milošević, Rade Ćosić, Sergej Trifunović, Dragan Jovanović, Srđan Todorović, Ljubomir Bandović, Ljiljana Stjepanović, Ivana Dudić, Anđela Jovanović
Režiser: Marko Sopić
Distributer: MCF MegaComFilm

Dostupne verzije

  • Digital 2D

Sadržaj

Nakon derbija, Zdravko - zvijezda Partizana (Rade Ćosić), Klupa koji je njegov brat od tetke, a ujedno navijač Zvijezde (Andrija Milošević) i Stefke dobar drug iz djetinjstva (Lazar Đukić), nailaze na Italijanku, ženu svačijeg života (Ivana Dudić). Posle lude večeri, oni kao ekipa odlaze da vrate dug Skaretu lovatoru (Dragan Jovanović), koji već godinama pokušava da potpiše ugovor sa Zdravkom. On i dalje odbija saradnju, što ekipi stvara velike probleme – kako da nađu pare za tri dana i kako da se oslobode čuvenog prevaranta Dekija BMW-a (Miloš Timotijević).

Vremenski raspored svih projekcija

Izvinite, trenutno nema projekcija za ono što ste odabrali.
Online kupovina, Rezervacija Online kupovina, Rezervacija nije moguća. Kupovina na licu mjesta Rezervacija nije moguća.

Vaša ocjena

Ovdje možete ostaviti vašu ocjenu.

Da biste koristili ovu funkciju, morate se prijaviti.Ukoliko još uvijek niste otvorili vaš korisnički nalog, možete se registrovati ovdje.