Džudi

Ocjena

Zvijezdice

Pregled ocjena,

Nema ocjene za ovaj film,
budite prvi koji će ga ocijeniti!

Džudi

Film Džudi je oda nezaboravnom glasu, njenoj želji za ljubavlju i životom i neprolaznom stilu holivudske ikone Džudi Garland.
Rene Zelveger, dobitnica Oskara za film Hladna planina igraće holivudsku ikonu Džudi Garland u istoimenom filmu.

Originalni naslov: Judy
Početak prikazivanja filma: 24.10.2019
Dužina trajanja filma: 118 min
Država/Godina: GBR/2019
Žanr: biografski, drama, istorijski
Glumci: Renée Zellweger, Jessie Buckley, Finn Wittrock, Rufus Sewell, Bella Ramsey
Režiser: Rupert Goold
Distributer: Fame solutions

Dostupne verzije

  • Digital 2D

Sadržaj

Priča prati Džudi Garland, koja stiže u London 1968. na rasprodatu seriju koncerta u čuvenom klubu Talk of the Town u kojem će održati i svoj posljednji koncert. Trideset godina nakon njene legendarne uloge u filmu Čarobnjak iz Oz-a, Džudin glas je već oslabio, a drama njenog života je u punom jeku. Dok se priprema za nastup, u svađi sa organizatorima, očarava muzičare i voljene obožavaoce svojom toplinom i šarmom. Sprema se da po peti put uplovi u bračne vode i još uvijek vjeruje u ljubav. Ali, i dalje je ranjiva. Provodi svoj životni vijek od 47 godina radeći od toga 45, umorna je i more je uspomene na svoje izgubljeno djetinjstvo u Holivudu, a sve što želi je da bude kod kuće sa svojom djecom. Postavlja se pitanje da li će imati snage da nastavi dalje?
Holivudsku ikonu Džudi Garland igraće Rene Zelveger, dobitnica Oskara za film Hladna planina. U filmu ćemo slušati neke od njenih najpoznatijih pjesama, uključujući i legendarnu pjesmu “Iznad duge” (Over the Rainbow).

Vremenski raspored svih projekcija

Izvinite, trenutno nema projekcija za ono što ste odabrali.
Online kupovina, Rezervacija Online kupovina, Rezervacija nije moguća. Kupovina na licu mjesta Rezervacija nije moguća.

Vaša ocjena

Ovdje možete ostaviti vašu ocjenu.

Da biste koristili ovu funkciju, morate se prijaviti.Ukoliko još uvijek niste otvorili vaš korisnički nalog, možete se registrovati ovdje.