Duša

Ocjena

Zvijezdice

Pregled ocjena,

Nema ocjene za ovaj film,
budite prvi koji će ga ocijeniti!

Duša

Da li ste se ikada zapitali gdje nastaju vaše emocije, snovi, vaša interesovanja? Šta je to što vas čini onim što jeste?

Originalni naslov: Soul
Početak prikazivanja filma: 04.03.2021
Dužina trajanja filma: 107 min
Država/Godina: USA/2020
Žanr: animacija, porodični, avantura
Glumci: Hadži Nenad Maričić, Jelena Trkulja, Dubravko Jovanović, Milena Predić, Sofija Maričić
Režiser: Pete Docter, Kemp Powers
Distributer: MCF MegaComFilm

Dostupne verzije

  • Digital 3D
  • Digital 2D

Sadržaj

U 2020. godini Pixar Animation Studios vodi nas na putovanje od ulica Njujorka do kosmičkih kraljevstava, kako bismo otkrili odgovore na najvažnija pitanja u životu. U režiji dvostrukog dobitnika oskara, Pita Doktera (“Do neba”, “U mojoj glavi”).
Džo je učitelje muzike koji dobija šansu i rijetku životnu priliku da svira u najboljem džez klubu u gradu. Međutim, jedan mali nesmotren korak odvešće ga sa ulica Njujorka u neobično okruženje, fantastično mjesto gdje nove duše dobijaju svoju ličnost, neobične navike i interese prije nego što se pojave i dođu na Zemlju. Odlučan da se vrati svome životu na Zemlji Džo se udružuje sa Dušom 22, koja nikad nije razumjela privlačnost ljudskog iskustva. Dok Džo očajnički pokušava da joj pokaže šta je to lijepo u vezi sa življenjem, uspijeva i sam donekle da otkrije odgovore na neka važna životna pitanja.

Online kupovina, Rezervacija Online kupovina, Rezervacija nije moguća. Kupovina na licu mjesta Rezervacija nije moguća.

Vaša ocjena

Ovdje možete ostaviti vašu ocjenu.

Da biste koristili ovu funkciju, morate se prijaviti.Ukoliko još uvijek niste otvorili vaš korisnički nalog, možete se registrovati ovdje.