Detektiv Marlou

Ocjena

Zvijezdice

Pregled ocjena,

Nema ocjene za ovaj film,
budite prvi koji će ga ocijeniti!

Detektiv Marlou

Adaptacija bestseler romana Džona Benvila sa fantastičnom glumačkom ekipom koju predvode Dijana Kriger, Lijam Nison i dvostruka oskarovka Džesika Lang.

Originalni naslov: Marlowe
Početak prikazivanja filma: 13.04.2023
Dužina trajanja filma: 109 min
Država/Godina: FRA, ESP/2022
Žanr: krimi, misterija, triler
Glumci: Liam Neeson, Diane Kruger, Jessica Lange
Režiser: Neil Jordan
Distributer: Blitz Film & Video Distribucija doo

Dostupne verzije

  • Digital 2D

Sadržaj

Godina je 1939. u Los Anđelesu. Privatni detektiv Filip Marlou je kao i uvijek nemiran i usamljen, a posao ide sporo. Ubrzo dolazi novi klijent: mlada, lijepa i skupo obučena Kler Kavediš, kćerka holivudske glumice i filmske ikone Doroti Kvinkanon, koja želi da joj Marlou pronađe njenog bivšeg ljubavnika, sitnog dilera droge poznatog kao Niko Peterson.

Marloa istraga odvodi u klub koji je poznat kao utočište za bogate i moćne Los Anđelesa, kojom upravlja Flojd Hanson naizgled stub društva, ali zapravo čuvar vrata ljigavog podzemlja. Dok se priča o Nikovoj slučajnoj smrti odvija, Marlou ne vjeruje u nju. Ispada da je smrt namještena - Niko je još uvijek živ – a Marlou se nalazi uvučen u skandalozno podzemlje filmske industrije i u središtu unakrsne vatre između legendarne holivudske glumice i njene ambiciozne ćerke.

Vremenski raspored svih projekcija

Izvinite, trenutno nema projekcija za ono što ste odabrali.
Online kupovina, Rezervacija Online kupovina, Rezervacija nije moguća. Kupovina na licu mjesta Rezervacija nije moguća.

Vaša ocjena

Ovdje možete ostaviti vašu ocjenu.

Da biste koristili ovu funkciju, morate se prijaviti.Ukoliko još uvijek niste otvorili vaš korisnički nalog, možete se registrovati ovdje.