Dambo

Ocjena

Zvijezdice

Pregled ocjena,

Nema ocjene za ovaj film,
budite prvi koji će ga ocijeniti!

Dambo

Iz studija Dizni i od vizionara, čuvenog reditelja, Tima Bartona, stiže nam potpuno nova, igrana avantura DAMBO, inspirisana voljenim klasikom koji slavi različitost, u kome se njeguje porodica i u kome snovi lete.
Film se prikazuje u titlovanoj i sinhronizovanoj verziji!

Originalni naslov: Dumbo
Početak prikazivanja filma: 04.04.2019
Dužina trajanja filma: 113 min
Država/Godina: USA/2019
Žanr: porodični, fantazija
Glumci: Nebojša Milovanović, Dragan Mićanović, Milenko Pavlov, Nina Janković, Marko Baćović, Andrea Josić, Danilo Arnautović, Bojan Krivokapić, Nebojša Kundačina, Miloš Vlalukin, Đorđe David
Režiser: Tim Burton
Distributer: Taramount film d.o.o.

Dostupne verzije

  • Titlovano
  • Sinhronizovano
  • Digital 3D
  • Digital 2D

Sadržaj

Vlasnik cirkusa (Deni DeVito) angažuje bivšu zvijezdu Holta Fariera (Kolin Farel) i njegovu djecu da se staraju o novorođenom slončetu, čije ga ogromne uši čine predmetom ismijavanja u cirkusu koji se već bori za opstanak. Ali, kada oni otkriju da Dambo može da leti, cirkus se vraća na velika vrata privlačeći ubjedljivog preduzetnika Vandevera (Majkl Kiton) koji skuplja neobične debelokošce za njegov novi, veći od života šou. Dambo će se vinuti do novih visina zajedno sa šarmantnom i spektakularnom umjetnicom Kolet Maršant (Eva Grin), dok Holt ne sazna da se ispod platna cirkusa kriju mračne tajne.

Vremenski raspored svih projekcija

Izvinite, trenutno nema projekcija za ono što ste odabrali.
Online kupovina, Rezervacija Online kupovina, Rezervacija nije moguća. Kupovina na licu mjesta Rezervacija nije moguća.

Vaša ocjena

Ovdje možete ostaviti vašu ocjenu.

Da biste koristili ovu funkciju, morate se prijaviti.Ukoliko još uvijek niste otvorili vaš korisnički nalog, možete se registrovati ovdje.