Crna udovica

Ocjena

Zvijezdice

Pregled ocjena,

Nema ocjene za ovaj film,
budite prvi koji će ga ocijeniti!

Crna udovica

Prvi samostalni film jedne od najpoznatijih Marvelovih junakinja - Crne udovice.

Originalni naslov: Black Widow
Početak prikazivanja filma: 08.07.2021
Dužina trajanja filma: 133 min
Država/Godina: USA/2020
Žanr: akcija, avantura, naučna fantastika
Glumci: Scarlett Johansson, David Harbour, Florence Pugh, O-T Fagbenle, Rachel Weisz
Režiser: Cate Shortland
Distributer: MCF MegaComFilm

Dostupne verzije

  • Digital 3D
  • Digital 2D

Sadržaj

Ljubitelji Marvela uživaće u solo avanturi Nataše Romanof, pod rediteljskom palicom Kejt Šortlend. Radnja filma smještena je u period nakon događaja koji su se zbili u filmu ,,Kapetan Amerika: Građanski rat" iz 2016.godine, kada je došao trenutak Natašinog suočavanja sa prošlošću, kao i suočavanja sa neposrednim prijetnjama. Progonjena od strane sile koja se ni pred čim ne zaustavlja kako bi joj naudila, Nataša se suočava sa svojom špijunskom prošlošću, kao i sa prekinutim odnosima koji su ostali daleko iza nje. Nedovršeni posao i tajne iz prošlih vremena upućuju ljubitelje Marvela da je riječ o periodu prije nego što je heroina postala Osvetnik.

Skarlet Džohanson reprizira ulogu Nataše / Crne udovice u Marvelovom akcionom spektaklu, špijunskom trileru “CRNA UDOVICA” - prvom filmu četvrte etape Marvelovog filmskog univerzuma. Florens Pju u filmu glumi Jelenu, Dejvid Harbor je Aleksej, poznatiji kao Crveni Čuvar, a Rejčel Vajs je Melina. Reditelj filma je Kejt Šortland a producent je Kevin Fajgi.

Online kupovina, Rezervacija Online kupovina, Rezervacija nije moguća. Kupovina na licu mjesta Rezervacija nije moguća.

Vaša ocjena

Ovdje možete ostaviti vašu ocjenu.

Da biste koristili ovu funkciju, morate se prijaviti.Ukoliko još uvijek niste otvorili vaš korisnički nalog, možete se registrovati ovdje.