CoeXister

Ocjena

Nema ocjene za ovaj film,
budite prvi koji će ga ocijeniti!

CoeXister

Posrnuli sveštenik, urađeni rabin i napaljeni imam nasmijaće vas do suza.

Originalni naslov: CoeXister
Početak prikazivanja filma: 21.06.2018
Dužina trajanja filma: 90 min
Država/Godina: FRA/2017
Žanr: komedija, muzika
Glumci: Ramzy Bedia, Fabrice Eboué, Guillaume de Tonquédec
Režiser: Fabrice Eboué
Distributer: Fame solutions

Dostupne verzije

  • Digital 2D

Sadržaj

Francuski film, reditelja Fabrisija Ebua, koji ujedno igra i jednu od glavnih uloga, predstavlja jednu od najgledanijih komedija posljednjih godina u Francuskoj, prije svega zbog specifične i nesvakidašnje teme. Još jedan film koji savršeno dočarava francuski autohumor. Film predstavlja jednu vedru i duhovitu priču o trojici pripadnika vjerskih zajednica, prikazujući ih kroz sve njihove vrline i mane.

“Dok sam tragao za idejom za svoj novi projekat, slučajno sam naišao na klip na Jutjubu o sveštenicima-pjevačima koji su u to vrijeme bili hit. Naime, govorilo se o tri sveštenika koji su, prepjevavajući francuske klasike, prodali milione albuma i imali uspješnu turneju širom svijeta. Naročito mi je privuklo pažnju to što je jedan od sveštenika, koji je tek upisao bogosloviju, posle turneje odustao od svog crkvenog poziva. Zapitao sam se šta se to desilo u njemu tokom turneje da je odlučio da u svom životu više nema Isusa. Počeo sam od tog principa, a zatim sam riješio da filmom obuhvatim i ostale religije” rekao je reditelj.

Nikolas, muzički producent, da bi opstao u poslu, formira muzički bend kog čine sveštenik za kog će se ispostaviti da pretjerano morališe, rabin sklon opojnim sredstvima i imam poročan u svakom mogućem smislu. Bend slavi različitost na svakom nivou, a ova kombinacija obećava dobru zabavu!

Vremenski raspored svih projekcija

Izvinite, trenutno nema projekcija za ono što ste odabrali.
Rezervacija Kupovina na licu mjesta Rezervacija nije moguća.

Vaše mišljenje

Ovdje možete ostaviti vaš komentar.

Da biste koristili ovu funkciju, morate se prijaviti.Ukoliko još uvijek niste otvorili vaš korisnički nalog, možete se registrovati ovdje.