Brajtbern

Ocjena

Zvijezdice

Pregled ocjena,

Nema ocjene za ovaj film,
budite prvi koji će ga ocijeniti!

Brajtbern

Šta bi se dogodilo kada bi nadareno dijete sa druge planete sletjelo na Zemlju ali umjesto da postane junak čovječanstva postaje nešto mnogo zlobnije.

Originalni naslov: Brightburn
Početak prikazivanja filma: 23.05.2019
Dužina trajanja filma: 90 min
Država/Godina: USA/2019
Žanr: drama, horor, naučna fantastika
Glumci: Elizabeth Banks, David Denman, Matt Jones
Režiser: David Yarovesky
Distributer: Con film

Dostupne verzije

  • Digital 2D

Sadržaj

Poslije duge i teške borbe sa sterilitetom, Torin san o majčinstvu ostvaruje se dolaskom tajanstvenog dječaka. Brendon na prvi pogled izgleda kao dijete koje ima sve osobine o kojima su Tori i njen suprug Kajl oduvijek maštali - pametan, talentovan i znatiželjan da otkrije svijet. Međutim, kako se Brendon bliži pubertetu, čini se da se u njemu budi moćna tama, a Tori počinju da obuzimaju strašne sumnje o svom sinu. Jednom kada Brandon počne da reaguje na uticaj mračnih sila, njegovi najbliži će se naći u velikoj opasnosti. Čudotvorno dijete se pretvara u zlobnog grabljivca koji nezaustavljivo hara Kanzasom.
U filmu Brajtbern filmski vizionar reditelj Čuvara galaksije i Belko eksperiment predstavljaju zapanjujući i radikalni novi žanr: superherojski horor.

Vremenski raspored svih projekcija

Izvinite, trenutno nema projekcija za ono što ste odabrali.
Online kupovina, Rezervacija Online kupovina, Rezervacija nije moguća. Kupovina na licu mjesta Rezervacija nije moguća.

Vaša ocjena

Ovdje možete ostaviti vašu ocjenu.

Da biste koristili ovu funkciju, morate se prijaviti.Ukoliko još uvijek niste otvorili vaš korisnički nalog, možete se registrovati ovdje.