Blackpink - The Movie

Ocjena

Zvijezdice

Pregled ocjena,

Nema ocjene za ovaj film,
budite prvi koji će ga ocijeniti!

Blackpink - The Movie

Omiljena ženska grupa BLACKPINK slavi petogodišnjicu osnivanja grupe filmom BLACKPINK THE MOVIE.

Originalni naslov: BLACKPINK: THE MOVIE
Početak prikazivanja filma: 04.08.2021
Dužina trajanja filma: 100 min
Država/Godina: USA/2020
Žanr: dokumentarac, mjuzikl
Glumci: JISOO, JENNIE, ROSÉ, LISA
Režiser: Caroline Suh
Distributer: Trafalgar Releasing Ltd

Dostupne verzije

  • Digital 2D

Sadržaj

BLACKPINK THE MOVIE je poseban poklon za sve Blinks - fanove grupe, kako bi uživali u uspomenama i strastvenom izvođenju pjesama.
BLACKPINK, čije su članice, JISOO, JENNIE, ROSÉ i LISA, svake godine imaju sve više fanova od osnivanja grupe 8. avgusta 2016. godine.
Neumorno, kao i proteklih pet godina, sva sjećanja, oduševljenja na sceni i njihovi blistavi trenuci upakovani su kao ,,poklon za sve obožavaoce" u BLACKPINK THE MOVIE.

Film se sastoji od različitih sekvenci fokusiranih na svaku članicu BLACKPINK-a, poput „The Room of Memories“ - trenutak dijeljenja pet godina uspomena od BLACKPINK-ovog debija, „Beauty“ - snimci sve četiri članice sa njihovim karakteristikama i „Exclusive Interviews“ sa porukama za sve obožavaoce. Prepoznatljive pozornice BLACKPINK-a koje prevazilaze nacionalnost i pol, osvojile su svijet izvanrednim izvođenjem, a svi obožavaoci će imati priliku da uživaju u filmu na velikom platnu.
THE SHOW (2021), IN YOUR AREA (2018) i još desetak hit pjesama s BLACKPINK-a dio su ovog filma i obožavaocima će pružiti dirljivo iskustvo i dati im utisak da su dio koncerta!

Vremenski raspored svih projekcija

Izvinite, trenutno nema projekcija za ono što ste odabrali.
Online kupovina, Rezervacija Online kupovina, Rezervacija nije moguća. Kupovina na licu mjesta Rezervacija nije moguća.

Vaša ocjena

Ovdje možete ostaviti vašu ocjenu.

Da biste koristili ovu funkciju, morate se prijaviti.Ukoliko još uvijek niste otvorili vaš korisnički nalog, možete se registrovati ovdje.