Avatar - Put Vode

Ocjena

Zvijezdice

Pregled ocjena,

Nema ocjene za ovaj film,
budite prvi koji će ga ocijeniti!

Avatar - Put Vode

Nastavak kultnog filma "Avatar" iz 2009. godine, ovjenčanog sa najprestižnijim nagradama, konačno, nakon 13 godina u spektakularnoj i uzbudljivoj avanturi punoj akcije vraća publiku u veličanstveni svijet Pandore.

Originalni naslov: Avatar: The Way of Water
Početak prikazivanja filma: 15.12.2022
Dužina trajanja filma: 190 min
Država/Godina: USA/2022
Žanr: akcija, avantura, naučna fantastika
Glumci: Sam Worthington, Zoe Saldana, Sigourney Weaver, Stephen Lang, Cliff Curtis
Režiser: James Cameron
Distributer: MCF MegaComFilm

Dostupne verzije

  • Digital 2D
  • Digital 3D

Sadržaj

Film prikazuje porodicu Sali, koju uz Džejka i Nejtiri čine i njihova djeca, prati nevolje sa kojima se oni susreću i puteve kojima prolaze kako bi sačuvali jedni druge, bitke koje vode u nadi da prežive i tragedije koje su ih zadesile. Nastavak kultnog filma oslikava Pandorin svijet, kao i povratak Navi naroda čije glavne likove ponovo tumače Sem Vortington i Zoi Saldana. Kako i sam naslov nagovještava “Avatar: put vode” većinski je sniman pod vodom, za čije potrebe je koriščen veliki broj kamera, sa specifičnom unaprijeđenom tehnologijom. Kako bi što prirodnije izvela svoje uloge u takvom prostoru, glumačka ekipa koja uključuje i slavnu Sigurni Viver dobitnicu nagrade BAFTA, kao i voljenu Kejt Vinslet koja se pridružila postojećoj Avatar ekipi, prošla je obuku ronjenja kako bi uspjela da na nekoliko minuta "diše" pod vodom. Nastavak filma će trajati tri puna sata, što je za dodatnih trideset minuta više nego predhodno ostvarenje iz 2009. godine.

Vremenski raspored svih projekcija

Izvinite, trenutno nema projekcija za ono što ste odabrali.
Online kupovina, Rezervacija Online kupovina, Rezervacija nije moguća. Kupovina na licu mjesta Rezervacija nije moguća.

Vaša ocjena

Ovdje možete ostaviti vašu ocjenu.

Da biste koristili ovu funkciju, morate se prijaviti.Ukoliko još uvijek niste otvorili vaš korisnički nalog, možete se registrovati ovdje.