Angry Birds Film 2

Ocjena

Zvijezdice

Pregled ocjena,

Nema ocjene za ovaj film,
budite prvi koji će ga ocijeniti!

Angry Birds Film 2

Poslije velikog uspjeha filmske ekranizacije jedne od najpopularnijih video igrica svih vremena, „Angry Birds Film“ dobija svoj očekivani nastavak.

Originalni naslov: The Angry Birds Movie 2
Početak prikazivanja filma: 17.08.2019
Dužina trajanja filma: 96 min
Država/Godina: FIN, USA/2019
Žanr: animacija, avantura, komedija
Režiser: Thurop Van Orman, John Rice
Distributer: Con film

Dostupne verzije

  • Sinhronizovano
  • Digital 3D
  • Digital 2D

Sadržaj

U filmu „Angry Birds Film 2“ rat, koji između ptica i prasića i dalje traje, iznenada je prekinut s pojavljivanjem treće, zajedničke, opasnosti. Naši poznati junaci Crveni, Žuti i Bomba susreću se s potpuno novim neprijateljem koji želi preuzeti ostrvo. Ovaj put ptice i prasići moraju sarađivati jer jedino zajedničkim snagama mogu pobijediti prijetnju koja im se približava. „Angry Birds Film“ je avanturistički i izrazito humorističan animirani film za sve generacije gledalaca.
Video igra „Angry Birds“ globalni je fenomen koji je, možemo reći, zaludio svet. Radi se o mega-popularnoj franšizi video igrica nastaloj u decembru 2009. godine koja je od tada doživjela pravu eksploziju i proširila se sa mobilnih uređaja na konzole za igranje igrica i kompjutere. Sa preko tri milijarde preuzimanja igrice na svim platformama nosi titulu apsolutnog rekordera u broju pruzetih aplikacija neke besplatne igre u istoriji. Sama igra nazvana je najvećim uspjehom svih vremena kada su u pitanju mobilne aplikacije. Zbog toga nije ni čudno da filmske realizacije nižu ovakve uspjehe.

Ekipu sinhronizacije čine influenseri Čoda, Duxa, Yasserstain, Ruža Rupić, Dule i Kocka AXE; pevači Djixx, Sanja Vučić, MC Sajsi, Kendi, Đogani i glumci koji su i u prethodnom delu filma briljirali, a to su Petar Strugar, Boris Milivojević, Slobodan Tešić i Stefan Bundalo.

Vremenski raspored svih projekcija

Izvinite, trenutno nema projekcija za ono što ste odabrali.
Online kupovina, Rezervacija Online kupovina, Rezervacija nije moguća. Kupovina na licu mjesta Rezervacija nije moguća.

Vaša ocjena

Ovdje možete ostaviti vašu ocjenu.

Da biste koristili ovu funkciju, morate se prijaviti.Ukoliko još uvijek niste otvorili vaš korisnički nalog, možete se registrovati ovdje.