TOP GAN MAVERIK PREMIJERA!


UTORAK, 24. MAJ U 20H

Nakon 36 godina nastavak jednog od najvoljenijih filmova svih vremena stiže na veliko platno bioskopa Cineplexx!

Ulaznice u prodaji!

Ovaj događaj je prošao.

detalji

TOP GAN MAVERIK pretpremijerno će biti prikazan 24. maja u bioskopu Cineplexx Delta City, a karte za film, koji je vrijedjelo čekati više od tri decenije, već su u prodaji!

Ukoliko i ti „osjećaš potrebu za brzinom", obožavaš adrenalinske filmove, TOP GAN MAVERIK je film koji jednostavno ne smiješ propustiti da pogledaš na velikom platnu bioskopa!

Sve posjetioce očekuje koktel dobrodošlice prije početka filma, a na instagram profilu cineplexxcg posjetioci imaju priliku da učestvuju u Giveaway-u i osvoje sjajne poklone:

• 2 x Aviator Ray Ban naočari koje poklanjamo u saradnji sa optikom Mirković,
• 2 x vaučer za paraglajding let koje poklanjamo u saradnji sa Budva Paragliding Montenegro.


Naslovnu ulogu i ovoga puta tumači neprevaziđeni Tom Kruz. Dodatnu svježinu ovom filmu donosi nova, talentovana ekipa glumaca, predvođena sjajnim Majlsom Telerom. Pored njega zasluženo ističemo i Dženifer Koneli koja se fenomenalno uklopila i posve prirodno ušetala u ne tako običan život Pita Mičela.

TOP GAN MAVERIK je definitivno dostojan nastavak filma uz koji su odrasle generacije zaljubljenika u filmove! Prvi film pomjerio je granice žanra i na mnogo nivoa uticao na savremenu kulturu, pa vjerujemo da će i ovaj nastavak oblikovati naraštaje koje dolaze, a Pit Mičel ostati ono što je oduvijek i bio – najbolji među najboljima!

Nakon više od 30 godina služenja u mornarici, kao jedan od najboljih pilota, Pit Maverik Mičel je tamo gdje i treba da bude. Ne preza da probije barijere kao hrabar test pilot i izbjegava da prihvati unapređenje koje bi ga zauvijek spustilo na zemlju. Kada je počeo da podučava vod mladih pilota koji su na obuci za specijalne misije, kakve nijedan živi pilot nikada još nije vidio, Maverik sreće poručnika Bredlija Bredšoa čiji je nadimak Ruster, sina Maverikovog pokojnog prijatelja i oficira za presretanje radara poručnika Nika Bredšoa.

Suočavajući se sa neizvjesnom budućnošću i sa duhovima prošlosti, Maverik se upušta u borbu sa svojim najvećim strahom, što će kulminirati misijom koja zahtijeva veliku žrtvu svih koji budu izabrani da u nju polete.

Ulaznice za premijeru filma TOP GAN MAVERIK dostupne su na blagajnama bioskopa Cineplexx Delta City.

Top Gan - Maverik

Jedna od filmskih priča koja je obilježila živote mnogih od nas i značajno utjecala na veoma uspješnu karijeru jedne od najvećih holivudskih zvijezda, Toma Kruza, dobila je svoj nastavak!

Cineplexx Podgorica:

Ovaj događaj je prošao.

Top Gan - Maverik