NIJE VRIJEME ZA UMIRANJE – ULAZNICE U PRODAJI!


OD SRIJEDE, 6. OKTOBRA

Čekanju je došao kraj! Najnoviji film o legendarnom agentu Džejmsu Bondu stiže na veliko platno bioskopa Cineplexx Delta City.

Ulaznice u prodaji!

detalji

Bioskopsko iskustvo koji se ne propušta! Obezbijedite karte na vrijeme i doživite nastavak priče o voljenom agentu Džejmsu Bondu, koja vas sigurno neće ostaviti ravnodušnim.

U filmu NIJE VREME ZA UMIRANJE Bond je napustio službu i uživa u mirnom životu na Jamajci. Njegov mir neće trajati dugo, kada se pojavi njegov stari prijatelj iz CIA, Feliks Liter, moleći ga za pomoć. Misija u kojoj je potrebno da izbave kidnapovanog naučnika ispostaviće se mnogo komplikovanija nego što je bilo očekivano i navešće Bonda na trag misterioznom zlikovcu koji je naoružan novom, opasnom tehnologijom.

Fantastičnu glumačku ekipu čine Danijel Krejg, Rami Malek, Lea Sedu, Lašana Linč, Ben Višo, Naomi Haris i Džefri Rajt, kao i Kristof Volc i Rejf Fajns u ulozi “M”. U filmu takođe glume i Rori Kinir, Ana de Armas, Dali Benšala, David Denčik i Bili Magnusen. Reditelj filma je sjajni Keri Džodži Fukunaga.

Ulaznice su dostupne na blagajnama bioskopa Cineplex Delta City.