APRILSKI PORODIČNI DAN


22.april od 12 do 17 časova

Ne propustite zabavu za najmlađe u bioskopu Cineplexx!

Detalji u nastavku!

Ovaj događaj je prošao.

detalji

Aprilski Porodični dan donosi mnogo zabave najmlađim posjetiocima. Na velikom platnu naći će se animirana avantura “CVRLE – Nikad ne letiš sam” i animirano-igrani film “Zec Petar”.

U periodu od 12 do 17 časova mališani mogu prisustvovati kreativnim i likovnim radionicama inspirisanim aktuelnim crtaćima, a očekuje ih i crtanje po licu i poklon Mali Politikin Zabavnik.

Film “CVRLE – Nikad ne letiš sam” donosi dirljivu priču o ptiću Cvrletu koji nije naučio da leti na vrijeme. Njegova porodica migrira u toplije krajeve, a on mora da nađe način da se izbori sa zimom, neprijateljima, ali i samim sobom…

Animirano-igrani film “Zec Petar” priča nikad prije ispričanu priču o Zecu Petru koja počinje tako što Petar i njegova cijela porodica preuzmu farmu starog gospodina Gregora i počnu je uništavati bacajući voće i povrće na sve strane i praveći nered.

Očekujemo vas u nedjelju da zajedno uživamo u svijetu filma!

Cvrle - nikad ne letiš sam

Film donosi dirljivu priču o ptiću Cvrletu za cijelu porodicu.

Cineplexx Podgorica:

Ovaj događaj je prošao.

Cvrle - nikad ne letiš sam

Zec Petar

Animirano-igrani film Zec Petar priča nikad prije ispričanu priču o Zecu Petru koja počinje tako što Petar i njegova cijela porodica preuzmu farmu starog gospodina Gregora i počnu je uništavati bacajući voće i povrće na sve strane i praveći nered.

Cineplexx Podgorica:

Ovaj događaj je prošao.

Zec Petar