Cineplexx članstvo


Želite da postanete Cineplexx član? Registracija je besplatna i vrlo jednostavna, a definitivno se isplati. Samo kao član Cineplexxa možete uživati u određenim pogodnostima koje vam se pružaju!


Cineplexx član
Veoma lako! Potrebno je da se registrujete ovdje i uživajte u svim pogodnostima koje imaju Cineplexx članovi!
Kao Cineplexx član imate mogućnost online rezervacije bioskopskih ulaznica 24 sati dnevno, sedam dana u nedjelji. Direktnim odlaskom na prikaz sjedišta u sali možete odabrati željena mjesta i rezervisati karte. Potvrdu o rezervaciji treba odštampati ili samo zapamtiti broj rezervacije kako biste preuzeli svoje bioskopske ulaznice na blagajni bioskopa, najkasnije pola sata prije početka željene projekcije.
Kao članovi možete nedjeljno dobijati besplatni newsletter o repertoaru vašeg omiljenog bioskopa, kao i informacije o događajima i akcijama. Na newsletter možete se prijaviti preko "Moj Cineplexx.me" u dijelu "Članstva" i isto tako se možete i odjaviti. Prvobitno je potrebno da se prijavite u polju "prijave članstva" sa korisničkim imenom i lozinkom. Specijalni newsletter se šalje isključivo za određene filmove ili događaje. Isto se odnosi i na SMS obavještenja o početku prikazivanja određenog filma ili posebnim događajima u našem bioskopu. Prijava i odjava ove usluge moguća je takođe pod opcijom "Moj Cineplexx.me".
Karte za filmove, ekskluzivni pokloni inspirisani glavnim likovima filmova i još mnogo iznenađenja specijalno pripremljeni samo za članove Cineplexxa.
Kao član Cineplexxa imate opciju "Zapamti film" ili "Zapamti događaj" kako nikada ne biste propustili željeni film ili događaj u bioskopu. Aktiviranjem ove opcije, na e-mail adresu dobićete podsjetnik o početku prikazivanja filma odnosno događaja.
Zanima nas vaše mišljenje! Pozivamo vas da kao Cineplexx član ocjenjujete, komentarišete i kritikujete filmove koji se prikazuju. Takođe, povežite se sa nama uz pomoć različitih društvenih mreža kao što su Facebook, YouTube, Twitter i Foursquare.