CINEPLEXX BONUS KARTICA


Ostvari više pri svakoj posjeti bioskopu! Za svakih 10 centi potrošenih na blagajni bioskopa pri kupovini ulaznica, hrane ili pića, dobijaš 1 bonus bod. Svoje bodove možeš zamijeniti za atraktivne nagrade.

CBC


TVOJE POGODNOSTI


  • za svakih potrošenih 10 centi* dobijaš jedan bonus bod
  • atraktivne nagrade u zamjenu za bodove >> PREGLED NAGRADA
  • online provjera stanja bodova

* Bonus bodovi se mogu ostvariti za najviše 2 bioskopske ulaznice dnevno. Na blagajni hrane i pića bonus bodovi se mogu dobiti za najviše 40€ potrošenih dnevno..


VIŠE INFORMACIJA O CINEPLEXX BONUS KARTICI

Besplatno se registrujte na našoj web stranici (do registracije). Nakon toga će vam stići email kod koji je potrebno da pokažete na blagajni bioskopa, na osnovu kojeg će vam osoba na blagajni izdati Vašu Cineplexx bonus karticu.Već imate online nalog na našoj stranici? U tom slučaju nema potrebe da se ponovo registrujete. Dovoljno je da prilikom sljedeće posjete na blagajni bioskopa preuzmete vašu Cineplexx bonus karticu na osnovu datuma rođenja i e-mail adrese.
Svoje bodove možete zamijeniti na blagajni bioskopa za besplatne ulaznice ili artikle sa prodajnog šanka hrane i pića. Pregled nagrada možete provjeriti OVDJE!.
Da bi sakupili ili zamijenili bodove za nagrade, svoju Cineplexx bonus karticu morate prikazati na blagajni bioskopa.
Stanje svojih bonus bodova u svakom trenutku možete provjeriti online. Potrebno je da u gornjem desnom uglu izaberete svoje ime i označite opciju "Cineplexx bonus kartica" kako biste vidjeli stanje sakupljenih bodova. Svoje bodove možete provjeriti i na Cineplexx aplikaciji pod Cineplexx bonus kartica, kao i u vašem newsletter-u, na bioskopskim ulaznicama ili potvrdi rezervacije.
Bonus bodovi koje skupite na Cineplexx bonus kartici se mogu iskoristiti u periodu od 18 mjeseci od dana kad su skupljeni. Nakon isteka 18 mjeseci, bodovi se brišu, međutim, bodovi koji nisu stariji od 18 mesjeci ostaju na kartici i mogu se koristiti dok ne isteknu.Bodovi se ne mogu unovčiti, niti se mogu prebaciti na Cineplexx bonus karticu drugog korisnika. Takođe ne postoji mogućnost kombinovanja bodova sa više kartica, u cilju korišćenja nagrada.
Molimo da nas o gubitku ili oštećenju kartice obavjestite direktno u bioskopu ili putem e-maila na bonuskartica@cineplexx.me . Potrebno je da nam pošaljete broj svoje Cineplexx bonus kartice, zbog čega vas savjetujemo da taj broj imate sačuvan odvojeno od same kartice. Nakon gubitka Cineplexx bonus kartice, vlasnik će dobiti novu karticu nakon datog broja izgubljene kartice i identifikacionog dokumenta, uz obavezu plaćanja troškova izdavanja nove kartice u iznosu od 2,00€. Korisnik je dužan da plati troškove izdavanja nove kartice na blagajni prije preuzimanja svoje nove kartice. Bonus bodovi će biti prebačeni sa stare na novu Cineplexx bonus karticu. Nova Cineplexx bonus kartica će važiti u istom periodu kao i izgubljena kartica.


>> Opšti uslovi izdavanja i korišćenja Cineplexx Bonus kartice