CINEPLEXX BONUS KARTICA


Ostvari više pri svakoj posjeti bioskopu! Za svakih 10 centi potrošenih na blagajni bioskopa pri kupovini ulaznica, hrane ili pića, dobijaš 1 bonus bod. Svoje bodove možeš zamijeniti za atraktivne nagrade, dok uplatom od najmanje 20 eura na svoju Cineplexx bonus karticu, možeš ostvariti pravo na sniženu cijenu ulaznica. .

CBC


TVOJE POGODNOSTI


 • 1 bonus bod za svakih potrošenih 10 centi*
 • bodove zamijeni za atraktivne nagrade >> PREGLED NAGRADA
 • online kupovina bioskopskih ulaznica**
 • online provjera stanja bodova

*Na dnevnom nivou može da se prikupi najviše 200 bonus bodova za bioskopske ulaznice, dok se na blagajni hrane i pića najviše može prikupiti 400 bodova.

**Na dnevnom nivou moguće je online kupiti najviše dvije bioskopske ulaznice.UPLATI NOVAC NA KARTICU I UŠTEDI


Prilikom uplate od najmanje 20 eura na svoju Cineplexx bonus karticu možeš ostvariti dodatne pogodnosti:
 • preuzimanje rezervisanih bioskopskih ulaznica do 10 minuta prije početka projekcije (umjesto uobičajenih 30 minuta)
 • atraktivne nagrade u zamjenu za bodove
 • online kupovina ulaznica
 • popust na cijene bioskopskih ulaznica:

Ponedeljak - petak 2D5,00€
Subota - nedelja, praznici 2D5,30€
Ponedeljak - petak 3D 6,30€
Subota - nedelja, praznici 3D6,60€

*Ukoliko korisnik bonus kartice posjeduje novac na kartici i želi da kupi ulaznice, tom prilikom ostvaruje popust na ulaznice i dobija bodove. Ukoliko korisnik kartice ne želi da troši novac sa bonus kartice, u tom slučaju mu se ne dodjeljuje popust, kao ni bodovi za ulaznice.

Snižene cijene ulaznica ne važe za specijalne projekcije. Kod filmova dužih od 120, 140 i 180 minuta naplaćuje se doplata na osnovnu cijenu ulaznice. Dnevno je moguće kupiti najviše 2 ulaznice sa sniženom cijenom.ŽELIŠ JOŠ VIŠE?
CINEPLEXX BONUS BLACK KARTICA

Black status ostvaruješ na period od najkraće godinu dana, ukoliko tokom kalendarske godine sakupiš 30 ili više ulaznica koristeći svoju Cineplexx bonus karticu. Dodatne pogodnosti koje ostvaruješ sa Black karticom su:

 • 1 besplatna ulaznica prilikom prelaska na Black karticu
 • 10% popusta na kupovinu Cineplexx bonus Black karticom na blagajni hrane i pića (potrebno je da na kartici ima sredstava)*
 • poklon ulaznica za rođendan
 • pozivnice za premijere i specijalne događaje


*Navedena pogodnost se odnosi na upotrebu Cineplexx bonus BLACK kartice kao sredstva plaćanja.

**Na dnevnom nivou je moguće sakupiti dvije bioskopske ulaznice za sticanje Black statusa.

**Rođendansku gratis ulaznicu je moguće iskoristiti u narednih 6 dana od rođendana
VIŠE INFORMACIJA O CINEPLEXX BONUS KARTICI

Besplatno se registrujte na našoj web stranici (do registracije). Nakon toga će vam stići putem e-maila kod koji je potrebno da pokažete na blagajni bioskopa i na osnovu kojeg će Vam osoba na blagajni izdati Vašu Cineplexx bonus karticu.Već imate online nalog na našoj stranici? U tom slučaju nema potrebe da se ponovo registrujete. Dovoljno je da prilikom sljedeće posjete na blagajni bioskopa preuzmete vašu Cineplexx bonus karticu na osnovu datuma rođenja i e-mail adrese.
Svoju Cineplexx bonus karticu možete dopuniti na blagajni bioskopa u toku radnog vremena sa najmanjim iznosom od 20 eura.
Svoje bodove možete zamijeniti na blagajni bioskopa za besplatne ulaznice ili artikle sa prodajnog šanka hrane i pića. Pregled nagrada možete provjeriti OVDJE!.
Da bi sakupili ili zamijenili bodove za nagrade, svoju Cineplexx bonus karticu morate prikazati na blagajni bioskopa.
Stanje svojih bonus bodova u svakom trenutku možete provjeriti online. Potrebno je da u gornjem desnom uglu izaberete svoje ime i označite opciju "Cineplexx bonus kartica" kako biste vidjeli stanje sakupljenih bodova. Svoje bodove možete provjeriti i na Cineplexx aplikaciji pod Cineplexx bonus kartica, kao i u vašem newsletter-u, na bioskopskim ulaznicama ili potvrdi rezervacije.
Uplaćeni iznos na Cineplexx bonus kartici važi 18 mjeseci od dana uplate. Nakon isteka 18 mjeseci, popusti povezani sa Cineplexx bonus karticom više ne važe. Preostali iznos nije moguće vratiti vlasniku kartice, ali se može koristiti kao bezgotovinsko sredstvo plaćanja ulaznica (bez popusta) narednih 60 mjeseci. Nakon isteka tih 5 godina, sredstva na kartici prestaju da važe.


Bonus bodovi koje sakupite na Cineplexx bonus karticu se mogu iskoristiti u periodu od 18 mjeseci od dana kad su sakupljeni. Nakon isteka 18 mjeseci, bodovi se brišu, međutim, bodovi koji nisu stariji od 18 mjeseci ostaju na kartici i mogu se koristiti dok ne isteknu.Sredstva na kartici (novac i bodovi) se ne mogu unovčiti, niti se mogu prebaciti na Cineplexx bonus karticu drugog korisnika.
Ukoliko u toku kalendarske godine sakupite 30 ili više bioskopskih ulaznica koristeći svoju Cineplexx bonus karticu, postajete naš VIP korisnik sa “BLACK” statusom do isteka tekuće, kao i cijelu narednu godinu. O promjeni statusa ćete biti obaviješteni putem e-maila, nakon čega ćete moći da zamijenite vašu Cineplexx bonus karticu za Cineplexx bonus BLACK karticu na blagajni bioskopa.
• Kad dostignete “Black” status, kao znak dobrodošlice poklanjamo vam jednu bioskopsku ulaznicu koja se automatski dodaje na vašu Cineplexx bonus BLACK karticu.
• Na blagajni hrane i pića imate 10% popusta na sve artikle ukoliko plaćate sa svojom Cineplexx bonus BLACK karticom (na kartici morate imati sredstava).
• Kao rođendanski poklon dobijate 1 besplatnu ulaznicu koju možete iskoristiti u periodu od 6 dana od dana vašeg rođendana.
• S vremena na vrijeme putem Cineplexx newsletter-a dobićete pozivnice za specijalne projekcije ili premijere.
Molimo da nas o gubitku ili oštećenju kartice obavjestite direktno u bioskopu ili putem e-maila na bonuskartica@cineplexx.me . Potrebno je da nam pošaljete broj svoje Cineplexx bonus kartice, zbog čega vas savjetujemo da taj broj imate sačuvan odvojeno od same kartice. Nakon gubitka Cineplexx bonus kartice, vlasnik će dobiti novu karticu nakon datog broja izgubljene kartice i identifikacionog dokumenta, uz obavezu plaćanja troškova izdavanja nove kartice u iznosu od 2,00€. Korisnik je dužan da plati troškove izdavanja nove kartice na blagajni prije preuzimanja svoje nove kartice. Bonus bodovi će biti prebačeni sa stare na novu Cineplexx bonus karticu. Nova Cineplexx bonus kartica će važiti u istom periodu kao i izgubljena kartica.


>> Opšti uslovi izdavanja i korišćenja Cineplexx Bonus kartice