Oglašavanje u bioskopu


Bioskop

BRŽI I JEDNOSTAVNIJI PRISTUP OGLAŠAVANJA U BIOSKOPU

Naša usluga ne obuhvata samo planiranje i prikazivanje bioskopskih projekcija, već i mnogo atraktivnih mogućnosti za posebno oglašavanje. Obavještavamo vas o novim dešavanjima i mogućnostima predstavljanja na bioskopskom tržištu. Garantujemo optimalan izbor lokacije i sala za potrebe vaše kompanije, angažovanje promotera, brendiranje bioskopskih karata i ambalaže za kokice, što će dati dodatni podsticaj razvoju vaše kampanje i pojačati željeni efekat!

CINEPLEXX – PRAVI BIOSKOP

Svi naši bioskopi su opremljeni prema najvišim „Cineplexx“ standardima. „Cineplexx“ u svom sastavu ima preko 30 multipleksa širom Evrope. Standardi podrazumijevaju vrhunska filmska platna (platna u 3D salama su presvučena legurom srebra), amfiteatarski raspored sjedišta i profesionalni Dolby zvuk, što garantuje vrhunski i nezamjenjiv događaj.

Posebna pažnja je posvećena osobama sa invaliditetom, kojima je olakšan pristup salama i obezbijeđena su posebna mjesta.

Svi „Cineplexx“ bioskopi su opremljeni sa RealD 3D tehnologijom, koja predstavlja posljednju riječ tehnike, što uz SilverScreen bioskopska platna pruža maksimalan užitak tokom gledanja filmova u 3D-u.

Zašto se oglašavati u bioskopu?

Odlazak u bioskop je planirana aktivnost, posjetioci odlučuju unaprijed o tome koji će film gledati, odvajaju svoje vrijeme i novac i na taj način direktno donose odluku o jednom mediju. Posjetioci su uglavnom aktivne osobe, srednje ili više platežne moći, u životnoj dobi između 14 i 35 godina.
Oglašivač odabirom filma za svoje oglašavanje bira i ciljnu publiku kojoj se obraća. Istraživanja su pokazala da bioskopska publika do 5 puta bolje pamti poruku reklame iz bioskopa (pamti više detalja i pamti ih duže) u poređenju sa prisjećanjem na TV oglase.
Moguća je promocija vrlo snažnog brand building-a i ličnog iskustva kroz prezentacije i interaktivne sadržaje.
U bioskopu je moguće koristiti više kanala promocije: on screen, info kanal, bioskopski vodič, brending sale i karata, prodaja, ali i sampling proizvoda.


ŠTA VAM NUDIMO
Cineplexx - širok izbor mogućnosti!

Nudimo vam razne pakete oglašavanja. Za detaljnu ponudu za oglašavanje u Cineplexx bioskopu, molimo vas pošaljite upit na: bioskop@cineplexx.me .

Pomoći ćemo vam da izaberete odgovarajuće načine za prezentaciju vaše kompanije. Bilo da planirate zakupiti neku od sala ili imate drugi plan za reklamiranje vaših proizvoda ili organizovanje sastanaka, mi ćemo vas rado savjetovati. Prenosimo vašu poruku na način na koji vi to želite!

Bioskop u kom se film ne odvija samo na platnu!

Iskoristite načine predstavljanja vašoj ciljnoj grupi! Van filmskog platna mogućnosti su ( skoro ) neograničene! Iskoristite jedinstvene mogućnosti oglašavanja, kao što su štampanje bioskopskih karata ili brendiranje ambalaže za kokice. Svoju viralnu kampanju promovišite akcijom u bioskopu! Pozovite klijente na film ili prezentaciju! Mi rezervišemo salu za vas, vi uživate u filmu, a možemo vam pomoći i ako želite da pružite svojim gostima osvježenje prije početka filma.

Bioskopsko oglašavanje donosi rezultate!

KONTAKT

bioskop@cineplexx.me
Cineplexx MNE doo

Cetinjski put bb
81 000 Podgorica
www.cineplexx.me