ovo niste znali o filmu "Osvetnici - Era Altrona"

08.05.2015

Novi Marvelov hit hilm "OSVETNICI - ERA ALTRONA" već je zaradio preko 686 miliona dolara na svjetskom nivou, a mi vam otkrivamo nekoliko detalja o ovom filmu koje do sada niste znali:

  • Halk je konačno dobio dugo očekivano poboljšanje svoje garderobe u vidu rastegljivih pantalonica, koje nosi ispod svoje odeće. Više ga nećemo viđati u nezgodnim situacijama, kada polu nag skače okolo u dronjcima, u šta se njegova odjeća pretvara uslijed povećanja tjelesne zapremine kada se preobrazi u zelenu grdosiju. Sada se pantalonice povećavaju zajedno s njim, jer su napravljene od visoko-tehnološkog „mikrofiber“ materijala.
  • Zahvaljujući inženjerskom umijeću Tonija Starka, oružje koje Hokaj koristi je u mnogome unaprijeđeno. Sada koristi različite vrhove za strijele, u zavisnosti od potrebe. Neki od noviteta su objašnjeni u filmu, a učinak ostalih će gledaoci moći da vide direktno na velikom platnu. Njegov tobolac je takođe izmijenjen. Više je automatizovan i znatno se brže repetira, a kapacitet mu je devet strijela. I luk je pretrpio rekonstrukciju, a klasična crna boja zamijenjena je kestenjastom. U tehnološkom smislu, luk je unaprijeđen dodavanjem infra-crvenim i zvučnim nišanom.
  • Uzbudljive promjene načinjene su i na štitu Kapetana Amerike. Sada ima mogućnost da se pozove nazad, u mnogome kao i odijelo Ajron Mena. Takođe, umjesto dvije ručke pozadi, štit sada ima magnetsku kopču na leđima Kepa.
  • Zahvaljujući ljubaznosti Tonija Starka, i Crna Udovica sada može da se razmeće novim mogućnostima svog smrtonosnog naoružanja.
  • Scenograf Čarls Vud je sa svojim timom sagradio ogromnu novu kulu Osvetnika, koja predstavlja najveći set ikada podignut za jedan Marvelov film. Veliki dio radnje filma se odvija na nekom od njenih mnogih različitih nivoa. Velika staklena prostranstva otvaraju vidik na panoramu Njujorka, a može se vidjeti i hangar za kvindžet. Set kula Osvetnika je osmišljen tako da bude u službi naracije na više nivoa. Toranj kog je sagradio Toni Stark predstavlja mjesto okupljanja Osvetnika. To je mjesto planiranja, poslovanja, opuštanja i učenja. Postoji zona za relaksaciju, tri laboratorijska pojasa sa mašinskim odjeljenjem, teretana, garderoba... Tu je sve što je Toniju Starku neophodno da bi radio i istraživao.
  • U Marvelov filmski svijet je ušlo nekoliko novih likova. Vanda (Skerletna vještica) i Pjetro Maksimov (Kviksilver). Oni imaju moći kakve još nisu viđene na velikom platnu. Pjetro je brz kao munja, a Vanda ima moć telekineze, može da pokreće neurone u mozgu čovjeka sa daljine i da na taj način manipuliše njegovim umom.
  • Tim Osvetnika ima još jednog novog člana. To je Vizija, kog igra Pol Betani. On je u prethodnim filmovima o Ajron Menu svoj glas pozajmljivao Džarvisu. On je vještački oblik života, a njegov izgled je više nego jedinstven. Ima spektakularne moći i predstavlja novu snagu u timu Osvetnika.
  • „Rasturač Halka“ je još jedan proizvod Tonija Starka. To je super-odijelo osmišljeno od strane Tonija i Brusa Banera. Toni Stark može da ga pozove u svakom trenutku, uskoči u njega i obuzda Halka. Tako je bar u teoriji...
  • Redizajnirani kvindžet ovog puta više izgleda kao vojna letelica. Piloti sada bolje vide svoje okruženje dok lete. Kabina je providna, pa publika može da doživi nevjerovatnu brzinu i uzbuđenje kao i piloti, dok lete kroz grad.
  • Film Osvetnici – Era Altrona je sniman na pravim lokacijama širom svijeta, kako bi priča izgledala što uvjerljivije, ali i kao potvrda ideje da je to zaista tim sastavljen od junaka sa svih meridijana. Engleska, Južna Afrika, Koreja, Italija...





Avengers tower
Kula Osvetnika






maximof's
Vanda i Pjetro Maksimov






Vizija
Vizija






Hulk destroyer
Rasturač Halka






Kvindžet
Kvindžet

Ukoliko niste još pogledali ovaj fenomenalni naslov, predažemo da to učinite već ovog vikenda!

Trejler i rezervacija ulaznica dostupni su ovdje.

STIGLA JE NOVA CINEPLEXX APLIKACIJA!

Stigla je nova mobilna aplikacija. Brža! Bolja! Ljepša!

Na događaje

CINEPLEXX BONUS KARTICA - TVOJ KLUB POGODNOSTI

Od sada ostvari još više prilikom svake posjete bioskopu uz Cineplexx bonus karticu!

Na događaje

Proslavi rođendan kao na filmu!

Proslavi rođendan sa prijateljima u društvu tvojih omiljenih filmskih junaka!

Na događaje