"Lud za tobom" za Komanski most

27.03.2014

Podgorica, 26.03.2014. - Bioskopska premijera dokumentarnog filma “Lud za tobom” crnogorskog reditelja Danila Marunovića održana je u srijedu, 26. marta u bioskopu Cineplexx Delta City .
Zvanice, a i redovni posjetioci bioskopa su imali priliku da premijerno pogledaju u bioskopu dokumentarni film “Lud za tobom”, crnogorskog reditelja i scenariste Danila Marunovića.

Premijeri su prisustvovale brojne crnogorske javne ličnosti, glavni glumci – štićenici Zavoda za smještaj lica sa intelektualnim invaliditetom “Komanski most” kao i cjelokupna ekipa koja je radila na ovom dokumentarcu.

Ljubitelji filma ispunili su salu do posljednjeg mjesta. Svaki kadar filma pratili su smijeh i odobravanje publike, a nakon projekcije filma, svaki od štićenika Zavoda na svoj način zahvalio je publici. Film će se prikazivati do 2. aprila, a kompletan prihod od ulaznica, za koji posjetioci sami određuju cijenu, namijenjen je štićenicima Zavoda za smještaj lica sa intelektualnim invaliditetom “Komanski most”.

Film „Lud za tobom“ prati najintimnije djelove života štićenika Zavoda za smještaj lica sa intelektualnim invaliditetom “Komanski most” u periodu od godinu dana.

Kroz različite komične, šokantne i tužne situacije, junaci otkrivaju svoje svjetove uporedo sa našim, uslovno rečeno - normalnim.

Film se prvenstveno bazira na dramatičnoj ljubavnoj priči Vladane i Ismeta, nekadašnjih ljubavnika koji održavaju svoju vezu u tajnosti, uprkos tome što su u međuvremenu našli nove partnere.

STIGLA JE NOVA CINEPLEXX APLIKACIJA!

Stigla je nova mobilna aplikacija. Brža! Bolja! Ljepša!

Na događaje

CINEPLEXX BONUS KARTICA - TVOJ KLUB POGODNOSTI

Od sada ostvari još više prilikom svake posjete bioskopu uz Cineplexx bonus karticu!

Na događaje

Proslavi rođendan kao na filmu!

Proslavi rođendan sa prijateljima u društvu tvojih omiljenih filmskih junaka!

Na događaje