BIOSKOP CINEPLEXX DELTA CITY OTVARA VRATA REDIZAJNIRANIH SALA

06.02.2020

Proces renoviranja svih šest sala bioskopa Cineplexx u Podgorici, koji je trajao više od mjesec dana, završen je prošlog petka. Posjetiocima je predstavljen redizajnirani prostor omiljenog bioskopa, što će sa poboljšanim kvalitetom zvuka i slike i udobnijim sjedištima, užitak gledanja filmova na velikom platnu dovesti na novi nivo.

Sve sale u bioskopu Cineplexx Delta City opremljene su Real D 3D tehnologijom, imaju amfiteatarski raspored sjedišta, profesionalni Dolby surround zvuk, što uz vrhunska filmska platna Silver Screen, presvučena legurom sreba, pruža maksimalan užitak kod gledanja filmova u 3D-u, ali i kod prenosa događaja kao što su koncerti, operske predstave, baleti ili sportske manifestacije.

“Zalažemo se da svojim posjetiocima pružimo savršen filmski doživljaj, a to se može postići samo stalnim ulaganjima u naše objekte i usluge. Izuzetno nam je drago što naše posjetioce u Podgorici dočekujemo u potpuno obnovljenim salama, što će doprinijeti još većem uživanju u filmskim hitovima koji su pred nama”, izjavio je Kristof Papusek, rukovodeći partner kompanije Cineplexx International.

Cineplexx je austrijska bioskopska grupacija sa preko četiri decenije iskustva u ovoj oblasti. Danas Cineplexx mrežu čini 56 multipleksa i 6 tradicionalnih bioskopa u Austriji, Crnoj Gori, Srbiji, Sjevernoj Makedoniji, Hrvatskoj, Sloveniji, Albaniji, Rumuniji, Grčkoj i Italiji, sa preko 400 bioskopskih dvorana. Sa oko 1600 zaposlenih, Cineplexx bioskope godišnje posjeti više od 14 miliona gledalaca.

PORODIČNI PAKET ZA CIJELU PORODICU

Od sada još povoljnije cijene za porodični dolazak u bioskop!

Na događaje

CINEPLEXX BONUS KARTICA - TVOJ KLUB POGODNOSTI

Od sada ostvari još više prilikom svake posjete bioskopu uz Cineplexx bonus karticu!

Na događaje

Proslavi rođendan kao na filmu!

Proslavi rođendan sa prijateljima u društvu tvojih omiljenih filmskih junaka!

Na događaje