Montevideo, Vidimo Se!

Svečana projekcija

27.01.2014

Svečana projekcija filma „Montevideo, vidimo se!“, reditelja Dragana Bjelogrlića, biće održana u Podgorici u četvrtak, 30. januara, u 20 časova u bioskopu Cineplexx Delta City.

Projekciji nastavka hit filma iz 2010. godine prisustvovaće ekipa filma „Montevideo, vidimo se!“ koji govori o učešću jugoslovenske reprezentacije na Svjetskom prvenstvu u Urugvaju 1930. godine. Inspirisana istinitim događajima ovo je priča o istorijskom uspjehu domaćeg sporta i nastavak prvog filma koji je opisivao dešavanja koja su prethodila samom Prvenstvu.

Fudbalska saga iz 1930. godine se nastavlja u glavnom gradu Urugvaja, gde se nakon napornog tronedjeljnog putovanja preko Atlanskog okeana, prva formirana reprezentacija tadašnje Kraljevine Jugoslavije našla među učesnicama Prvog svjetskog prvenstva. Ekipa iz jedne male balkanske zemlje, kojoj svi daju minimalne šanse za uspijeh, žrebanjem dobija za protivnike glavnog favorita prvenstva, reprezentaciju Brazila.Predvođeni čvrstim entuzijazmom, vizijom i idejom zajedništva Tirke, Moša, Milutinac, Jakša i ostali momci iz tima, zahvaljujući svom talentu, mladošču i istrajnošću, ulaze na velika vrata sportske scene. Vijest koja je obišla cijeli svijet je da je reprezentacija Jugoslavije osvojila treće mjesto na Svjetskom prvenstvu!

U glavnim ulogama pored Miloša Bikovića, Petra Sturgara i Viktora Savića pojavljuje se i holivudska zvijezda Armand Assante i to u ulozi američkog fudbalskog menadžera.

U ostalim ulogama su Elena Martinez, Branko Đurić, Predrag Vasić, Nebojša Ilić, Vojin Ćetković, Aleksandar Radojičić, Ivan Zekić, Nikola Đuričko, Srđan Todorović i drugi.

Na scenariju su radili Ranko Božić, Dimitrije Vojnov i Dragan Bjelogrlić.

Muziku za film komponovao je slovenački muzičar Magnifico, a numere izvodi španska pjevačica Lus Kasal.

Producent filma „Montevideo, vidimo se!“ je Dejan Petrović, dok fotografiju potpisuje Goran Volarević.

PORODIČNI PAKET ZA CIJELU PORODICU

Od sada još povoljnije cijene za porodični dolazak u bioskop!

Na događaje

CINEPLEXX BONUS KARTICA - TVOJ KLUB POGODNOSTI

Od sada ostvari još više prilikom svake posjete bioskopu uz Cineplexx bonus karticu!

Na događaje

Proslavi rođendan kao na filmu!

Proslavi rođendan sa prijateljima u društvu tvojih omiljenih filmskih junaka!

Na događaje