DOBRO DOŠLI OPET U CINEPLEXX!

03.09.2020

Veliko nam je zadovoljstvo da najavimo otvaranje bioskopa Cineplexx Delta City 3. septembra, koji će tog dana opet otvoriti vrata svojim posjetiocima, nakon skoro šest mjeseci pauze, uz detaljno pridržavanje svih mjera propisanih od NKT-a.

Dugoočekivani početak rada biće proslavljen uz premijerno prikazivanje velikog filmskog hita TENET, koji nam stiže od jednog od najuspiješnijih reditelja današnjice Kristofera Nolana. Za produkciju Teneta potrošeno je oko 200 miliona dolara, sniman je u sedam zemalja širom svijeta, a sam reditelj ovaj film smatra jednim od svojih najvećih poduhvata.

Od studija 20th Century Fox upravo na dan otvaranja bioskopa Cineplexx Delta City stiže nam novo ostvarenje o superherojima inspirisano Marvel stripom, a protkano odličnim triler sižeom – film NOVI MUTANTI.

Na repertoaru bioskopa naći će se i filmovi: komedija “10 dana bez mame”, akcija “Bladšot” sa Vin Dizelom u glavnoj ulozi, horor “Ostrvo fantazija”, komedija “Loši momci zauvijek”, kao i filmovi namijenjeni mlađoj publici “Zov divljine” i animirana avantura “Naprijed”.

Svoje posjetioce bioskop Cineplexx Delta City 3. septembra dočekaće uz poklon kokice uz svaku kupljenu kartu.
Rezervacija i online prodaja karata putem Cineplexx bonus kartice počinje od ponedjeljka 31. avgusta.

PORODIČNI PAKET ZA CIJELU PORODICU

Od sada još povoljnije cijene za porodični dolazak u bioskop!

Na događaje

CINEPLEXX BONUS KARTICA - TVOJ KLUB POGODNOSTI

Od sada ostvari još više prilikom svake posjete bioskopu uz Cineplexx bonus karticu!

Na događaje

Proslavi rođendan kao na filmu!

Proslavi rođendan sa prijateljima u društvu tvojih omiljenih filmskih junaka!

Na događaje