Cineplexx Podgorica dio Europa Cinemas

01.11.2022

Riječ je o mreži koja je dio MEDIA programa Evropske komisije namijenjenog razvoju evropskog filma.

Osnovana 1992. uz finansijsku podršku Programa MEDIA i Francuskog centra za kinematografiju – CNC, Europa Cinemas prva je mreža bioskopa koja radi na promociji evropskog filma. Njen cilj je da osigura operativnu i finansijsku podršku bioskopima koja se obavezuju da prikazuju značajan broj evropskih filmova, da pokreću skupove i inicijative, kao i promotivne aktivnosti usmjerene na mladu publiku, iz čega proizlazi da je pristupanjem u mrežu Europa Cinemas bioskop Cineplexx osigurao razmjenu znanja, programa, iskustava te finansijsku podršku namijenjenu prikazivanju evropskih filmskih naslova.

Članstvo u mreži potvrda je kvalitetnog programa i priznanje rada bioskopa Cineplexx.

Članstvo u mreži podrazumijeva određeni nivo standarda i pokazatelja koje je bioskop Cineplexx Podgorica uspio da ispuni: opremljenost i uređenost enterijera, kvalitet projekcija, posjećenost bioskopa, posvećenost radu sa mladima i raznovrsnost programa sa naglaskom na domaćem filmu i evropskim kinematografijama.

Programski kriterijumi propisuju 37% zastupljenosti evropskog filma u repertoaru, od čega 70% premijernih naslova u distribuciji.

STIGLA JE NOVA CINEPLEXX APLIKACIJA!

Stigla je nova mobilna aplikacija. Brža! Bolja! Ljepša!

Na događaje

CINEPLEXX BONUS KARTICA - TVOJ KLUB POGODNOSTI

Od sada ostvari još više prilikom svake posjete bioskopu uz Cineplexx bonus karticu!

Na događaje

Proslavi rođendan kao na filmu!

Proslavi rođendan sa prijateljima u društvu tvojih omiljenih filmskih junaka!

Na događaje