RealD 3D

RealD 3D vas vodi u samo središte filma!

RealD je predvodnik 3D tehnologije i najrašireniji svijetski 3D sistem. U potpunosti je digitalan tako da se pomoću njega doživljava nevjerovatno iskustvo.
RealD naočare izgledaju poput onih za sunce, dizajnirane su da pasuju svakom licu, mogu se jednostavno nositi i preko naočara s dioptriom i potpuno su ekološke.
RealD 3D dodaje dubinu i stavlja vas u samo srce akcije, bilo da putujete neotkrivenim krajolicima ili izbjegavate razne objekte koji lete oko vas.

Cineplexx u Crnoj Gori posjeduje 6 bioskopsih dvorana, i sve su opremljene najmodernijom 3D tehnologijom. U kombinaciji sa precizno oštrim zukom i kristalno čistom slikom, Cineplexx vam pruža potpuno prožimajuće 3D iskustvo, koje nikoga ne ostavlja ravnodušnim!

kako funkciše Reald 3D

Svako oko vidi malo drugačiju sliku, a naš mozak ih spaja u jednu savršenu. Razlika u slikama pomaže mozgu da odredi dubinu i udaljenost. RealD koristi te karakteristike ljudske percepcije kako bi stvorio 3D sliku.
Tokom snimanja, posebne 3D kamere snimaju dvije slike, simultano, s različitim perspektivama lijevog i desnog oka. S najnovijom patentiranom tehnologijom koju koriste vrhunski naučnici i istraživači, RealD sistem pretvara digitalni projektor u savršeni medij za 3D filmove, osiguravajući precizno poklapanje slike lijevog i desnog oka. Slika se projektuje na platno i mi vidimo savršeno svijetlu i živopisnu 3D sliku.
Real D filmovi su toliko napredni, da ne samo da vidite šta se događa na ekranu, već ih odista možete osjetiti. Nemojte samo gledati filmove – osjetite sasvim novu dimenziju zabave sa RealD 3D.

PORODIČNI PAKET ZA CIJELU PORODICU

Od sada još povoljnije cijene za porodični dolazak u bioskop!

Na događaje

CINEPLEXX BONUS KARTICA - TVOJ KLUB POGODNOSTI

Od sada ostvari još više prilikom svake posjete bioskopu uz Cineplexx bonus karticu!

Na događaje

Proslavi rođendan kao na filmu!

Proslavi rođendan sa prijateljima u društvu tvojih omiljenih filmskih junaka!

Na događaje