ZLICA – KARTE U PRODAJI


Četvrtak, 27. maj u 19h

Ne propusti filmski spektakl i priču o poznatoj Diznijevoj ZLICI na velikom platnu bioskopa Cineplexx!

Ulaznice u prodaji!

Ovaj događaj je prošao.

detalji

Nastala kao opaki lik crtanog klasika 101 Dalmatinac, uz koji su odrasle mnoge generacije, Diznijevu Zlicu sada upoznajemo iz novog ugla njene mladalačke prirode, iz perioda kada je kao djevojka težila svojim nedosanjanim snovima.

U srcu Londona '70-ih godina u jeku pank pokreta, obmanama sklona, Estela (Ema Stoun) je mlada i inteligentna djevojka odlučna da se proslavi u svijetu dizajna. Tumarajući ulicama Londona mladi lopovski dvojac pridružuje se Esteli, podržavajući njenu glad za nestašlukom.
Estelinu sklonost ka dizajnu i modi primijetiće modna legenda i baronica Von Helman čiji lik u najnovijem Diznijevom ostvarenju tumači dvostruka dobitnica nagrade Oskar Ema Tompson. Povezanost ovih dviju "dama" pokrenuće niz događaja i otkrića koja dovode do toga da Estela prihvata svoju opaku stranu i postaje osvetoljubiva Zlica.

U glumačkoj postavi pored Eme Stoun i Eme Tompson našli su se i Emili Bičam, Kirbi Hovel-Baptist Mark, Pol Valter Hauzer i drugi.
Bazirano na noveli engleske spisateljice Dodi Smit "101 Dalamatinac", film je snimljen po scenariju Dejne Foks i Tonija Mek Menare.

Ulaznice za film Zlica u četvrtak, 27. maja u 19h su u prodaji!

Zlica

Novi Diznijev film reditelja Krega Gilespija, sa dobitnicama nagrade Oskar Emom Stoun i Emom Tompson u glavnim ulogama.

Cineplexx Podgorica:

Ovaj događaj je prošao.

Zlica